HÍREK

Varga Bence szerződést hosszabbított és az NB I-ben bizonyíthat 

2022-06-28

Varga Bence szerződést hosszabbított és az NB I-ben bizonyíthat 

Klubunk meghosszabbította szerződését Varga Bencével, ezzel párhuzamosan hivatalos megállapodás született arról, hogy a 26 éves kapus a következő szezont kölcsönben a KTE együttesénél tölti.

Varga Bence 2011-ben került a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiára. 2018 őszén a Magyar Kupában debütált az MTK Budapest felnőtt csapatában, majd a következő szezonban, a 2019/20-as idényben egy NB II-es bajnokin és kilenc MK-találkozón védhette a mieink kapuját.

Ezt követően Szegeden, majd Kecskeméten bizonyíthatott kölcsönben, utóbbi együttessel legutóbb kiharcolta az OTP Bank Ligában való szereplés jogát. Varga komoly szerepet vállalt a sikerből, hiszen 33 bajnokin védte a KTE kapuját. 
- A karrierem szempontjából remek lehetőségnek tűnik, hogy az NB I-ben szerepelhessek, hiszen én is részese voltam annak, hogy a kecskeméti csapat kiharcolja a feljutást. Köszönöm az MTK Budapest vezetőségének, hogy partner volt abban, hogy a következő idényre kölcsönben a KTE csapatánál maradhassak - mondta Varga Bence a szerződések aláírását követően.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2023-12-02 13:00 KECSKEMÉTI SZÉKTÓI STADION

KECSKEMÉTI TE

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman