HÍREK

Tájékoztatás a jegyek és a bérletek árának visszatérítéséről

2020-05-11

Tájékoztatás a jegyek és a bérletek árának visszatérítéséről

Mint ismert, az NB II idei szezonjának hátralévő szakasza törlésre került.

Ahogy korábban jeleztük, klubunk szándéka mindvégig az volt, hogy a mérkőzésekre elővételben megvásárolt belépők ára visszatérítésre kerüljön, ezen igényünket már jeleztük azon partnereknek, akiknél a jegyvásárlás online megtörtént.

A tőlük kapott tájékoztatás alapján már elkezdődött a jegyek árának visszautalása a vásárlóknak azon hazai találkozók esetében (Vasas FC, ETO FC, Vác FC, Gyirmót FC, Szeged), amelyeknek eredeti kezdési időpontján már túl vagyunk.  

A korábbi tájékoztatásnak megfelelően a bérleteseket is kártalanítjuk. A részarányos kompenzálás érdekében - négy elmaradt mérkőzés esetében - kérjük, hogy az érintettek küldjék el az alábbi adatokat az info@mtkbudapest.hu címre (vagy ide kattintva), 2020.05.31-ig:

- név
- cím
- bankszámlaszám
- bérlet típusa (diák, nyugdíjas vagy teljes árú)
- bérlet száma

Ezt követően a jelentkezők nevére kiállítunk egy jóváíró számlát, majd elutaljuk számukra az azon szereplő összeget a következő megjegyzéssel: „2019/2020-as szezon elmaradt NBII-es mérkőzések utáni jóváírás”.

Fontos információ, hogy azok számára, akik a jegypénztárban személyesen vásárolták meg elővételben a belépőket, a teendő ugyanaz, mint a bérletesek esetében: a feljebb részletezett adatok mellett a jegy sorszámát kell elküldeni (a jegy száma helyett fotó is küldhető a belépőről) az e-mailben, ide kattintva. Az érintettek szintén utalással kapják majd vissza a megfelelő összeget. 

Köszönjük szurkolóink eddigi türelmét és együttműködését a kialakult helyzetben!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman