HÍREK

Szurkolói szemmel

2016-04-17

Szurkolói szemmel

Az Örökrangadó előtt is megkértük egyik szurkolónkat, fogalmazza meg gondolatait az összecsapásról. Holló Iván írását olvashatják.

Az óriási hagyományokkal rendelkező Örökrangadón ezúttal nem kaptunk ki. Ez nagy dolog az ország legerősebb csapata ellen, de ennél is fontosabb, hogy szinte biztosan kilépünk Európába!

A 2-2 reális eredmény, mert a Ferencváros csak a második félidő elején volt jobb. Az első játékrészben a helyzetek aránya 1-1 volt, jól védekeztünk, már a középpályán is, bár az is igaz, hogy a zöld-fehérek sem haraptak úgy, mint amikor még nem voltak bajnokok.

A második félidő elején az FTC felpörgette a játékot, részben az edzői fejmosásnak, részben pedig a cseréknek köszönhetően. Régi megfigyelésem már, hogy a találkozók első felében még jól záró védelmek, a másodikra már kissé fellazulnak. Ez történt most velünk is. 

De negyedórás Fradi-fölény után, ismét kiegyenlített lett a játék, és Torghelle Sanyi – mint már oly sokszor – most is megmentett nekünk egy pontot.

Remélem, az Új Hidegkuti Nándor Stadion is olyan szép lesz, mint a Groupama Aréna, de jó lenne, ha kicsit közelebb kerülne a lelátó a játéktérhez.

Szép volt srácok, köszönjük ezt a felejthetetlen estét!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman