HÍREK

Szurkolói információk az utolsó két hazai felkészülési mérkőzésre

2020-07-27

Szurkolói információk az utolsó két hazai felkészülési mérkőzésre

Az OTP Bank Liga kezdete előtt együttesünk az SKF Sered és az Újpest FC csapatával mérkőzik meg az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az augusztus 14-én rajtoló NB I-es bajnokságot megelőzően csapatunk még két felkészülési mérkőzést játszik a stadionban.

Szombaton (08.01.) 17 órától a szlovák élvonalban szereplő SKF Sered lesz az ellenfelünk 17 órától. A felvidéki gárda elleni összecsapásra a belépés ingyenes lesz.

Szurkolóink az 1-es és a 4-es kapun léphetnek be a stadionba, a VIP-szektort csak a VIP-bérlettel rendelkezők vehetik igénybe. Kapunyitás 16 órakor, a büfék mindenhol nyitva lesznek.

15 és 19 óra között nyitva tart a pénztár és a shop is, drukkereink ekkor még itt is megvásárolhatják az új idényre szóló bérletüket.

A főpróbát az Újpest FC ellen tartjuk, augusztus 8-án (szombat) 17 órától szintén a stadionban. A 16 órakor nyitó kapuk közül szurkolóink az 1-es és a 4-es léphetnek be. Újpesti drukkereket csak a vendégszektor kapacitásának megfelelő létszámban tudunk beengedni a 3-as kapun.

A VIP-szektort ezúttal is a VIP-bérlettel rendelkezők használhatják. A büfék ekkor is mindenhol nyitva lesznek a stadionban.

A pénztár és a shop 15 és 19 óra között tart nyitva.  A találkozóra a bérleteseknek a belépés ingyenes, míg belépőt vásárolni az alábbi árakon lehet:

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman