HÍREK

Szombaton ismét MTK TV

2020-01-21

Szombaton ismét MTK TV

2020-ban először jelentkezik klubunk hivatalos televíziója, az MTK TV az M4 Sporton.

A klub életébe bepillantó félórás műsor teljes egészét a labdarúgás teszi ki. Az idei első adásban Zakor Sándor, az MTK Budapest Zrt. tulajdonosa és Polyák Balázs sportigazgató nyilatkozott a nyári változásokról, a remekül sikerült őszi szezonról, az átigazolásokról, valamint a tavaszi célokról.

Három futballistánk, Schön Szabolcs, Lencse László és Fülöp Noel szintén megosztotta tapasztalatait a bajnokság első feléről, de megfogalmazták várakozásaikat a folytatással kapcsolatban is.

Cseke Benjámin beszélt végleges szerződtetéséről és a törökországi edzőtáborban lejátszott négy felkészülési mérkőzésről tanúlságairól. 

Az MTK TV stábja edzésen látogatta meg U17-es és U9-es csapatunkat. A nagyobbaknál Székely Zsolt vezetőedző és Pap Tamás edző nyilatozott az öt profi szerződést kapó akadémistáról, Lehoczky Rolandról, Helembai Márkról, Kovács Mátyásról, Biben Barnabásról és Horváth Artúrról, akik szintén megszólaltak életük első profi kontraktusának megkötéséről.

A kissebbeknél Tóvizi Tamás vezetőedző beszélt a klubunknál folyó képzésről, de fiataljaink is meséltek, hogyan kerültek kapcsolatba a labdarúgással, valamint az edzésen folyó gyakorlatokról.

A MTK TV első 2020-as adásának ismétlése szombaton 8:35-től lesz látható az M4 Sporton.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman