HÍREK

Szombat, 16 óra: MTK Budapest - Szombathelyi Haladás, Bozsik Stadion

2015-05-21

Szombat, 16 óra: MTK Budapest - Szombathelyi Haladás, Bozsik Stadion

A 2014-15-ös bajnokság második legjobb játékosnak választották Kanta Józsefet az OTP Bank Liga futballistái a 25 éves HLSZ gáláján. Aligha lehet szakmaibb elismerés a kollégák véleményénél.

Eközben az utolsó előtti pecekre pattant a bajnokság fordulószámlálója. Ugyan a bajnoki cím sorsa, a Videoton eminens futása révén, eldőlt. Ám minden egyéb kérdés nyitva maradt. A dobogós helyezésekért a Debrecen, a Ferencváros és az MTK Budapest áll versenyben. A Loki már nem lehet harmadiknál jobb, a Fradi nem lehet harmadiknál rosszabb, az MTK még lehet második, harmadik és negyedik is.
Az elmúlt hat mérkőzés nem volt a legsikeresebb MTK részről: két győzelem, három döntetlen és egy vereség a mérleg. Előtte egy évig, egy hónapig és tíz napig nem játszott döntetlent bajnokin a gárda. A Haladás elleni győzelem a biztos dobogót jelentené.
Az ellen a Haladás elleni, mely óriási munkában van. Igyekszik megőrizni első osztályú tagságát. Pillanatnyilag a 14. helyen állnak, egy ponttal megelőzve a már kieső pozíciót elfoglaló Dunaújvárost, Hárommal az utolsó Pápát. Egy győzelem, egy döntetlen és négy vereség az utolsó periódusuk mérlege. Pedig egész komoly a névsor a keretben. A kapuban Rózsa, a mezőnyben többek közt Halmosi, Martinez, Radó és Rocchi.
Persze, a brókerbotrány és a licencválság után, egyáltalán nem biztos, hogy a végső tabella határozza meg az első osztályú tagságot.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman