HÍREK

Szerződést hosszabbítottunk Csentericcsel

2022-09-22

Szerződést hosszabbítottunk Csentericcsel

Szerződést hosszabbítottunk Csenterics Adriánnal, aki a közelmúltban, alig 17 évesen bemutatkozott a felnőtt együttesben, bajnoki mérkőzésen. A sokra hivatott kapussal hosszú távú megállapodást írtunk alá.

A remek fizikai adottságokkal rendelkező kapus 14 éves kora előtt csatlakozott a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiához, ahol fokozatosan lépkedett előre, erőssége volt a korosztályos együtteseknek, amelyekkel címeket is szerzett. A tavalyi szezonban bemutatkozhatott az NB III-as csapatban is, majd idén, mindössze 17 évesen, a Kozármisleny elleni győztes bajnoki alkalmával a felnőtt csapatban is debütált tétmérkőzésen. Csenterics Adrián az elmúlt egy év során - eddig öt alkalommal - az Ifjúsági Bajnoki Ligában is megmutathatta képességeit.

-  Adrián akadémiánk kiemelkedő kapus tehetsége, aki nagy jövő előtt áll, mi pedig hosszú távon számolunk vele. Komoly potenciált látunk benne, és mi ki szeretnénk hozni belőle a legtöbbet - mondta a szerződés aláírását követően Dr. Selei András klubigazgató.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman