HÍREK

Sokáig döntetlenre állt, végül 3-1-es vereséget szenvedett NB III-as csapatunk

2022-07-13

Sokáig döntetlenre állt, végül 3-1-es vereséget szenvedett NB III-as csapatunk

Törőcsik az első félidőben egalizált, az utolsó 20 percben azonban megszerezte a győzelmet az NB III Nyugati csoportjának ezüstérmese.

Már a harmadik edzőmérkőzését játszotta NB III-as csapatunk július 13-án, szerdán délelőtt. Az első keretet és a Gödöllőt követően ezúttal az NB III Nyugati csoportjának legutóbbi ezüstérmese, a BVSC-Zugló volt az ellenfél.

Horváth Dávid vezetőedző nem számíthatott az NB II-es gárdánkkal szlovéniai edzőtáborba utazó Balogh Mátéra és Kaka Godwordsre, valamint a kisebb betegséggel és sérüléssel küszködő Vasvári-Juhász Bálint duóra, a létszám pedig ezúttal 17 fős volt.

A hazaiak előtt adódott az első lehetőség, amikor a 6. percben Kelemen játszott középre bal oldalról Nádorhoz, aki 17 méterről, ballal kapásból lőtt, de lapos kísérletét Velicskó magabiztosan fogta. Két perccel később Szőke veszített labdát tizenhatosunkon, a labda pedig Tóth Milán elé került, aki átvétel után, 11 méterről szintén alacsony és nem túl erős lövést eresztett meg. Velicskó "kiszurkolta" a bal alsóból.

A 17. percben megszerezte a vezetést a BVSC. Szilágyi végzett el egy 24 méteres szabadrúgást és a kapu jobb alsó sarkába csavart (1-0).

A 27. percben Juhász Levente elé pattant a labda a tizenhatoson, majd védői szorításában elesett, a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé Törőcsik állt és magabiztosan a kapu bal oldalába lőtt (1-1).

A félidő hajrájában két alkalommal ismét magához ragadhatta volna a vezetést a BVSC. Előbb Nagy József fejét találta meg egy szöglet, de a csapatkapitány nem tudta kapura irányítani a fejesét, majd Nádor lőtt 23 méterről, életerős kísérlete pedig alig ment el a jobb kapufa mellett.

Szünet után is inkább a zuglóiak támadtak. Az 52. percben Nádor tette vissza Szalánszkinak, aki 11 méterről, jobb oldalról lőtt, Velicskó pedig reflexmozdulattal kiütötte, alig néhány minutummal később pedig Bak Rokkó 12 méteres próbálkozása suhant el keresztbe.

A 72. percben viszont már betalált ellenfelünk. Tóth Milán szöktette Reisingert, aki egy csel után becsúszva, 9 méterről lőtt. Velicskó bravúrral kiütötte, de a kipattanót is a BVSC szerezte meg és Májer adhatott be a jobb szélről, amivel meg is találta az időközben felálló Reisingert, aki közelről a kapuba pattintott (2-1).

A szélső pedig kisvártatva majdnem megduplázta a különbséget, de a tizenhatos sarkáról leadott lövése kevéssel elkerülte a kaput. A hajrában azonban így is megszületett a harmadik BVSC-találat, egy bal oldali beadást Nádor bólintott a kapuba az ötösről (3-1).

A végeredmény így 3-1 lett, NB III-as csapatunk pedig szombaton, a Bicske ellen lép pályára legközelebb.

 

Nyári felkészülés, 3. mérkőzés
BVSC Tatai úti Sporttelep

Budapesti VSC-Zugló - MTK Budapest II 3-1

Gólszerzők: Szilágyi (17.), Reisinger (72.), Nádor (88.) illetve Törőcsik (28.)

BVSC-Zugló: Szemerédi (Kovács B., 68.) - Májer, Balogh M. (Benkő-Bíró, 46.), Nagy J. (Szekeres, 77.), Bak - Fisli (Ciceu, 58.), Szilágyi (Kesselbauer, 71.), Kelemen (Reisinger, 50.), Szalánszki (Tamási, 58.), Nádor - Tóth M.

MTK Budapest II: Velicskó - Bene (Almomani, 68.), Matviiv, Dóra, Merényi (Owusu, 68.) - Rimóczi, Szőke (Lépő, 68.), Törőcsik - Juhász L., Balogh B. (Molnár Á., 54.), Gyuris

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-17 20:30 Mezőkövesd Városi Stadion

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman