HÍREK

Sima győzelem a Mosonmagyaróvár otthonában

2022-08-28

Sima győzelem a Mosonmagyaróvár otthonában

Közönségszórakoztató játékkal szereztük meg a három pontot.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Credobus Mosonmagyaróvár–MTK Budapest 0-6 (0-5)

Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep 623 néző

Vezette: Csonka Bence (Molnár, Szécsényi, Király)

Gólszerző: Németh (13., tizenegyesből, 19., 29.), Kovács Mátyás (17, 57.), Bognár (35.)

Sárga lap: Monori (40.)

MTK Budapest: Somodi – Poór (Palincsár (83.), Szépe, Nagy Zsombor, Medgyes – Lehoczky (Kovácsréti, 58.), Kata, Mezei (Horváth Artúr, 72.) – Bognár, Németh (Zsóri, 58.), Kovács Mátyás (Kovács Máté, 72.)

Szakmai igazgató: Bognár György

Credobus Mosonmagyaróvár: Slakta – Gáncs, Papp, Debreceni (Deák, 46.), Szabó Richárd (Czingráber, 46.) – Sajbán (Illés. 63.), Végh, Tóth László, Nagy Kevin (Horváth Kevin, 41.) – Nagy Zoárd, Monori (Szalka, 56.)

Vezetőedző: Varga László

A Merkantil Bank Liga hatodik fordulójában együttesünk a bajnokság 18. helyén álló Mosonmagyaróvárhoz látogatott. A tavaly az NB III-ból feljutó Varga László csapata eddig egy győzelem mellett négy vereséget szenvedett.

Az első tíz percben nem sok helyzetet láthatott a publikum, majd a 13. percben Németh kapott remek kiugratást, a bal lábára cselezett, de akasztották, így büntetővel jöhettünk. A labda mögé a sértett állt oda, és magabiztosan lőtt a kapuba (0-1).

Négy perccel később növeltük az előnyt: Bognár ugratta ki Kovács Mátyást, aki előbb ballal az előtte álló védőbe lőtt, de a hozzá visszapattanó labdát bevágta az alsó sarokba (0-2).

A 19. percben már hárommal vezettünk: Bognár indította pazar ütemben Némethet, aki kicselezte a kapust, és higgadtan passzolt a kapuba (0-3).

A 25. percben növelhettük volna az előnyünket: Kovács Mátyás cselezett balról befelé, 14 méterről a hosszút célozta meg, de nem találta el a kaput. Két perccel később Mezei remek összjáték után közelebbről próbálkozott jobb lábbal, ám picivel a kapu mellé lőtt.

A 29. percben Kovács Mátyás és Mezei játszott össze a bal oldalon, előbbi centerezett, Németh pedig nem hibázott ziccerben, ekkor már néggyel vezettünk (0-4).

A 35. percben Bognár neve is bekerült a jegyzőkönyvbe: Medgyes ívelt Némethhez, aki Bognárhoz passzolt, ő pedig szépen lőtte ki a hosszú alsó sarkot (0-5).

A félidő vége előtt, a 42. percben Nagy Zsombor passzát követően Lehoczky kísérletezett 20 méterről, Slakta védett.

A második játékrész első lehetősége a hazaiak előtt adódott, ám Horváth Kevin ballal a kapu fölé durrantott. Két perccel később Nagy Zsombor mentett nagyot a Mosonmagyaróvári kontratámadásnál.

Az 57. percben újra Kovács Mátyás talált be: ezúttal is Bognár ment el a szélen, gyönyörűen centerezett, Kovács pedig szépen lőtt a sarokba (0-6).

A 68. percben újra ígéretes támadást vezetett a Mosonmagyaróvár, de Nagy Zsombor ismét jó ütemben érkezett, és tisztázott. A 71. percben pompás támadás végén Mezei lövése picivel ment mellé. A 84. percben Nagy Zsombor szerzett labdát, végigkísérte a támadást, ám a végén picit hosszan vette át Bognár átadását, így nem tudott betalálni.

Az utolsó percben még Illés előtt adódott lehetőség, de mellé lőtt, így végül magabiztos, 6-0-s győzelmet arattunk a Mosonmagyaróvár otthonában.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman