HÍREK

Sikeres kezdet

2016-07-07

Sikeres kezdet

Első felkészülési találkozóján, kétgólos győzelmet aratott a Pölöskei-legénység.

Június 27-én, hétfőn kezdte meg a felkészülést az MTK Budapest II. csapata, azóta pedig már az is kiderült, hogy Pölöskei Gábor fiait a 2016/17-es bajnoki szezonban az NB III. keleti csoportjába sorolták, amiről ITT olvashatnak részleteket.

A kék-fehérek szerda este, Hatvanban játszották első felkészülési találkozójukat, játékosaink másfél hét, kőkemény edzéssel a lábukban futottak ki a pályára. Csapatunk ellenfele az FC Hatvan gárdája volt. Híres Gábor tanítványai a hátuk mögött hagyott idényben az NB III. keleti csoportjában szerepeltek, a bajnokságot pedig tizennyolc győzelemmel, egy döntetlennel, valamint tizenhárom vereséggel, ötvenöt ponttal, az ötödik helyen fejezték be.

A találkozót, az előzetesen megbeszéltek szerint két részre osztották. Az „első” és a „második” etapban is 2X25 percet játszottak a csapatok. A mieink „A” sora a Demjén – Sági, Katona, Nagy Zs., Bayer – Szabó, Kovács – Schrammel, Korozmán, Takács R. – Tordas Sándor (próbajátékos) összeállításban, míg a „B” a Fadgyas (Erdei P.) – Nagy M., Relics, Széles, Szerencsi – Lustyik, Hinora – Fehér, Takács K., Szuhodovszki – Tóth-Ilkó összeállításban lépett pályára.   

A „négyfélidős” találkozó után, Pölöskei Gábor értékelt: – Elégedett vagyok a látottakkal. Mindkét gárdánk ötven-ötven percet játszott, az első találkozót 2-0 arányban nyertük. Első gólunkat – szöglet után – Kovács Boti fejelte, míg a második találatunk Korozmán Kevin nevéhez fűződik, aki 18 méterről bal lábbal betekerte a labdát. Végig uraltuk ezt a játékrészt, több helyzetünk is volt, jól játszott a társaság. A második etapban is jobbak voltunk, de ebben a 2X25 percben már nem sikerült betalálnunk. Pontatlanok voltak a befejezéseink, több helyzetet kialakítottunk ugyan, egyik kontratámadásunk végén, Takács bal lábas lövése a kapufán csattant – zárta értékelését vezetőedzőnk.

Csapatunk következő felkészülési találkozóján, szombaton 10:00 órakor, a Lantos Mihály Sporttelep hármas pályáján, a Csepel FC ellen lép pályára.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman