HÍREK

Részletes jegyinformációk az Örökrangadóra

2019-03-08

Részletes jegyinformációk az Örökrangadóra

Az alábbiakban összeszedtünk minden információt a szurkolóknak a jegyvásárlással kapcsolatosan.

Hogyan lehet elővételben jegyet venni?
- Online már lehetőség nyílik erre. Mint ismert, a Ferencvárost március 9-én (szombaton) 19:30-kor fogadjuk. Az interneten már megvásárolhatók a belépők az alábbi linken, 10 százalékos elővételi kedvezménnyel.

Lesz-e előzetes helyszíni jegyvásárlás?
- Igen! Az Új Hidegkuti Nándor Stadionnál, pénteken (03. 08.) 15:00 és 19:00 között lesz lehetőség belépőt váltani - szintén 10 százalékos kedvezménnyel. Állandó jegyértékesítés is zajlik közben a Bálna Rendezvényközpontban, a TEX jegyirodában (hétköznap 10:00 és 18:00 között). 

Mérkőzés napján lehet-e belépőt venni?
- Igen, szombaton a pénztár és a szurkolói shop is 16:00-kor nyit.

Szükséges-e szurkolói kártya a jegyvásárláshoz?
- Korábbi, részletes tájékoztatásunknak megfelelően az OTP Bank Liga 2018/19-es idényének tavaszi szezonjától nem kell névre szóló jegyet venni a hazai mérkőzéseinkre, vagyis a Ferencváros elleni mérkőzésen sem szükséges szurkolói kártya a vásárláshoz. A döntés hátteréről itt lehet bővebben olvasni. Tájékoztatjuk szurkolóinkat arról is, hogy természetesen ezzel együtt kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra: kellő létszámú biztonsági szolgálat lesz jelen a rangadón, valamint a nézők biztonságát szolgáló puffer zóna most is kialakításra kerül. A mérkőzésre meghatározott számú belépő kerül kibocsátásra a vendégdrukkerek részére, ezen felül a részükre nem áll módunkban több belépőt árusítani. A vendégpénztárak nem is tartanak nyitva szombaton.

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy a 2-es számú kapu ezúttal nem lesz nyitva. 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman