HÍREK

Ramadani is a válogatottban - a spanyolok ellen játszhat

2022-03-21

Ramadani is a válogatottban - a spanyolok ellen játszhat

Több játékosunkra számítanak a nemzeti együtteseknél.

Ylber Ramadanit ezúttal is meghívták az albán válogatott keretébe. Középpályásunk Spanyolország és Georgia ellen is pályára léphet felkészülési találkozókon március 26-án és 29-én. 

Mint arról már korábban beszámoltunk, klubunkhoz természetesen ezúttal is több meghívó érkezett a külföldi szövetségektől.

Bojan Miovski októberben debütált az észak-macedón nemzeti csapatban és már négyszer pályára lépett, ami most tovább gyarapodhat; míg Stefan Spirovski MTK-sként első ízben léphet pályára hazája színeiben. Észak-Macedónia ráadásul története egyik legnagyobb kihívása előtt áll, hiszen a világbajnoki pótselejtezőkön előbb az Európa-bajnok olaszok otthonában, majd siker esetén a Portugália-Törökország összecsapás győztesével, szintén idegenben csapnak össze.

Szintén számítanak hazájában kapusunk, Milan Mijatovic játékára. Montenegrói hálóőrünk 2021-ben hatszor is pályára lépett a válogatottban, ezúttal pedig Örményország és Görögország legjobbjai ellen bizonyíthat felkészülési találkozón.

Branislav Sluka a szlovák válogatott bő keretébe kapott meghívást hosszú idő után, viszont egyelőre biztonsági tartalékként számolnak vele.

Mint azt jeleztük, három játékosunkat hívták meg az U21-es válogatott keretébe, míg az U19-es korosztályos együttesnél öt labdarúgónkra számítanak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman