HÍREK

Kata, Várkonyi és Mezei is meghívót kaptak az U21-es válogatott bő keretébe

2022-03-16

Kata, Várkonyi és Mezei is meghívót kaptak az U21-es válogatott bő keretébe

Két Európa-bajnoki selejtezőn is szerepet kaphatnak az MTK fiataljai, az elsőt az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik.

Tízből hat mérkőzést követően csoportja negyedik helyén áll a magyar U21-es válogatott a 2023-as Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Gera Zoltán szövetségi edző együttese márciusban Lengyelország és San Marino ellen folytatja szereplését, a két mérkőzésen pedig akár MTK-labdarúgók is pályára léphetnek.

A szakmai stáb ugyanis ezúttal három, a bő keretbe szóló meghívót küldött klubunk játékosainak. Kata Mihály és Mezei Szabolcs már több alkalommal is bizonyíthattak ebben a korosztályban a nemzeti csapatban, az élvonalbeli együttesünk legutóbbi 10 bajnokijából 7-szer játszó Várkonyi Bence viszont most először kaphat lehetőséget az utánpótlás-válogatottakban.

A magyar U21-es nemzeti csapat március 24-én 16:30-as kezdettel az Új Hidegkuti Nándor Stadionban San Marinót fogadja, öt nappal később pedig Lengyelországban vendégeskedik majd. Az edzőtábor a bő keret tagjai számára március 20-án kezdődik.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman