HÍREK

Rajt: Csütörtökön szurkolói ankét, elővételi jegy- és bérletárusítás!

2023-01-26

Rajt: Csütörtökön szurkolói ankét, elővételi jegy- és bérletárusítás!

Klubunk ismét megrendezi hagyományos, szezon előtti szurkolói ankétját, aznap személyesen is lehet belépőt vásárolni a Szentlőrinc elleni bajnokira, valamint a bérletvásárlásra is lehetőség nyílik.

Az eseményre az Új Hidegkuti Nándor Stadion földszintjén található sajtóteremben kerül sor (belépni a Sajtó/Press bejáraton át lehet). 

Az ankét időpontja: 2023. január 26. (csütörtök), 18:00.

A rendezvénynek köszönhetően a bajnokság kezdete előtt lehetősége nyílik minden kék-fehér érzelmű szurkolónak, hogy személyesen kérdezze klubigazgatónkat, Dr. Selei Andrást és vezetőedzőnket, Horváth Dávidot az elmúlt időszakról, a felkészülésről, a rövid- és hosszútávú célokról, és feltehesse az őt leginkább foglalkoztató kérdéseket az MTK labdarúgócsapatával kapcsolatban.

Mellettük Németh Krisztián csapatkapitány és Kovács Mátyás is jelen lesz az eseményen.

Rendkívül fontos információ, hogy aznap 16:00-20:00 óra között személyesen is lesz lehetőség kiváltani a tavaszi bérleteket - ennek részleteiről ITT LEHET OLVASNI! A pénztárakban természetesen a Szentlőrinc elleni bajnokira (01.29., 15:00) és a Mezőkövesd elleni kupameccsre (02.01., 18:00) szóló belépőket is meg lehet váltani.

Ezekre a meccsekre elővételben is lehet már belépőt vásárolni, 10%-os kedvezményekkel az alábbi linkre kattintva!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman