HÍREK

Pénteken és szombaton újra MTK TV, idén utoljára

2019-12-19

Pénteken és szombaton újra MTK TV, idén utoljára

Pénteken 18:10-kor jelentkezik tizedik alkalommal klubunk hivatalos televíziója, az MTK TV az M4 Sporton, míg szombaton kerül sor az ismétlésre.

A klub életébe bepillantó félórás műsorban ismét főszerepet játszik a labdarúgás, melyben bepillanthatunk a kulisszák mögé. Kiderül, hogyan tüzelte fel a futballistákat Michael Boris vezetőedző az élvonalbeli DVTK elleni Magyar Kupa-mérkőzésre, valamint a kupában még gólt sem kapó Varga Bence mely sportággal hangolódott a kezdésre.

A miskolciak ellen ezúttal pihenő Somodi Bence és a sérüléssel bajlódó Bognár István a lelátóról figyelve elemezte Schön Szabolcs győztes gólját, melyet a műtét után lábadozó Zuigeber Ákos is élőben tekintett meg, majd adott helyzetjelentést az állapotáról.

A Merkantil Bank Ligát négy ponttal vezető gárdánkból Lencse László, Schön Szabolcs, Fülöp Noel, valamint Michael Boris mesélt arról, hogyan készülnek és ünnepelnek karácsonykor.

Bepillantást nyerhetünk a fóti gyermekváros javára szervezett és nagy sikert arató csokigyűjtésről, valamint a Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekért egyesülettel kötött együttműködésről, melyről a szervezet elnöke, Szántó Edina Anna és futballklubunk tulajdonosa, Zakor Sándor beszélt bővebben.

MTK TV természetesen nem maradhat Gyors kérdés, gyors válasz kvíz nélkül, melyben ezúttal két rutinos csatárunk, Simon András és Lencse László volt a főszereplő, de a szokásoknak negfelelően a további szakosztályok is terítékre kerülnek majd.

Az adás pénteken 18:10-től lesz látható az M4 Sporton, ismétlés szombat reggel 07:54-kor.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman