HÍREK

Pénteken ismét Futball Éjszakája - Kedvezményes árakkal vásár lesz a shopban

2020-08-31

Pénteken ismét Futball Éjszakája - Kedvezményes árakkal vásár lesz a shopban

Szeptember 4-én harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Futball Éjszakája, többek között az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Klubunk ezúttal is csatlakozott a Futball Éjszakája elnevezésű rendezvényhez, melyet idén szeptember 4-én, pénteken rendeznek meg az ország több pontján, így az Új Hidegkuti Nándor Stadionban is.

A stadionunkba ellátogató érdeklődők 15 és 21 óra között találkozhatnak és fotózkodhatnak Gedeonnal, részt vehetnek stadiontúrán, megtekinthetnek e-sport bemutatót, valamint a shopban sorra kerülő vásáron MTK-s termékeket is beszerezhetnek.

A rendezvény ideje alatt a shopban minden megvásárolt termékekre 10 százalék kedvezményt adunk!

A Futball Éjszakája programjai részben előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az érdeklődők a www.futballejszakaja.hu oldalon tehetnek meg, a többi program korlátozás nélkül látogatható. A rendezvény belépődíja gyermekek számára 100, míg a felnőttek részére 500 forint. A karszalag az első kiválasztott stadionnál váltható meg - esetünkben az Új Hidegkuti Nándor Stadion shopjában 15 és 21 óra között - s az ott átvett karpereccel az összes helyszín meglátogatható.
 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman