HÍREK

Hétvégén ismét MTK TV - ajánló

2020-06-18

Hétvégén ismét MTK TV - ajánló

2020-ban hatodik alkalommal jelentkezik klubunk hivatalos televíziója. A pénteki premier után vasárnap kerül sor az ismétlésre.

A klub életébe bepillantó félórás műsor teljes egészét ezúttal is a labdarúgás teszi ki. Az idei hatodik adásban megmutatjuk a Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa-elődöntőnk mndkét mérkőzésének legfontosabb pillanatait, az értékelések mellett pedig Michael Boris vezetőedző motivációs beszédébe is bepillantást nyerhetünk.

Exkluzív felvételekkel jelentkezünk csapatunk évzárójáról, melyen a játékosok átvehették a a klub saját készítésű aranyérmeit. 

Az adásban Zakor Sándor tulajdonos és Polyák Balázs sportigazgató értékeli az 2019/2020-as szezont, és természetesen az előttünk álló NB I-es idény is szóba kerül. Tulajdonosunk a női együttes körüli változásokról is szót ejtett.

Új igazolásaink bemutatása mellett Katona Máté és Kanta József is nyilatkozott az MTK TV stábjának a szerződéshosszabbításról.

Palincsár Martin, Mezei Szabolcs, Kata Mihály, Varju Benedek és Kanta József pedig arról mesélt, milyen volt fiatalon felkerülni és beilleszkedni a nagyok közé.

Székely Zsolt akadémiai szekcióvezető nyilatkozott az akadémián tavaly ősszel történt változások pozitívumairól. Bemutatjuk januárban profi szerződést kötő négy, U17-es futballistánkat, Helembai Márkot, Kovács Mátyást, Biben Barnabást és Horváth Artúrt, akik nyártól már az U19-ben bizonyíthatnak. Fiatal tehetségeink a terveik mellett arról is beszéltek, miben tudtak a legtöbbet fejlődni a koronavírus-járványm miatti kényszerszünetben.

A premierre pénteken 17:15-kor került sor az M4 Sporton, az ismétlés vasárnap 7:20-kor és 13:30-kor tekinthető meg.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman