HÍREK

Öt akadémistánkkal kötöttünk profi szerződést

2020-01-07

Öt akadémistánkkal kötöttünk profi szerződést

Lehoczky Roland, Helembai Márk, Kovács Mátyás, Biben Barnabás és Horváth Artúr kapott profi kontraktust.

Öt akadémistánkkal is profi szerződést kötött klubunk. Lehoczky Roland, Helembai Márk, Kovács Mátyás, Biben Barnabás és Horváth Artúr élete első profi kontraktusát írhatta alá. Lehoczky a teljesítményével kiérdemelte, hogy részt vegyen a felnőtt együttes törökországi edzőtáborában.

LEHOCZKY ROLAND (2002.04.19, belső védő, védekező középpályás)

Lehoczky az U19-es csapat alapemberévé nőtte ki magát 17 évesen, Pölöskei Gábr csapatában rendszeresen játéklehetőséget kap, 14 mérkőzésen 11 alkalommal kezdőként, háromszor pedig csereként lépett pályára. Egyszer volt eredményes, a Ferencváros kapuját vette be. Kemény, fizikális játékos, aki nem riad vissza a párharcoktól.

HELEMBAI MÁRK (2003.05.22., balhátvéd) 

A balhátvéd Helembai az U17-es együttes csapatkapitánya, remek szabadrúgáslövő és fejjel is veszélyes futballista. 14 mérkőzésen lépett pályára a szezonban, minden alkalommal kezdőként, ezeken négy alkalommal volt eredményes, a Ferencvárosi TC elleni 4-4-es mérkőzésen duplázott.

KOVÁCS MÁTYÁS (2003.07.07., szélső)

Kovács szélső támadó, robbanékony, labdával is gyors, bátor, dinamikus játékos, aki szívesen viszi rá az ellenfélre a labdát, ezzel saját magát, és csapattaársait is helyzetbe tudja hozni. 14 találkozóból minden alkalommal kezdőként lépett pályára, kilenc találattal a bajnokság góllövőlistáján a 4. helyen áll, igaz előtte három csapattársa holtversenyben van az élen. Kétszer tudott duplázni, a Vasas KLA és az Illés Akadémia ellen talált kétszer a kapuba.

BIBEN BARNABÁS (2003.11.19., belső középpályás)

Biben agresszív, de egyben kombinatív középpályás, aki jól mozog területekbe, ezáltal sokat kerül helyzetbe. Ennek is köszönhető, hogy vezeti az U17-es bajnokság góllövőlistáját. 14 mérkőzésen volt kezdő, háromszor duplázott (Ferencváros, Vasas KLA, Illés Akadémia, ETO FC Győr), hármas holtversenyben vezeti a bajnokság góllövőlistáját két másik csapattársával együtt.

HORVÁTH ARTÚR (2003.10.02., középpályás)

Horváth nagy munkabírású középpályás, akinek a mentalitása és a technikai tudása is kiváló. Társaihoz hasonlóan alapember a csapatban, 14 alkalommal volt kezdő, eddig egyszer volt eredményes, az Illés Akadémia ellen. Nevéhez fűződik az előző idény egyik legszebb, és legfontosabb gólja, amikor a Puskás Akadémia otthonában a hosszabbításban mutatós szóló után bombázott távolról a hosszú felsőbe.

Mind az öt futballista szerződése 2022. december 31-ig szól.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman