HÍREK

Női foci: Így készülünk a döntőre - minden a Fradi elleni párharcról

2021-05-21

Női foci: Így készülünk a döntőre - minden a Fradi elleni párharcról

Szurkolói információk és vezetőedzőnk várakozásai a női bajnoki döntő első felvonását megelőzően.

További információk és friss hírek női foci csapatunkról a honlapon, ITT!

Mivel női csapatunk a Simple Női Liga utolsó fordulójában kiütötte a kupadöntős Astra-Alef HFC-Üllő gárdáját, eldőlt, hogy pályaelőnnyel várhatja az FTC-Telekom elleni finálét.

A két győzelemig tartó döntő első mérkőzésére vasárnap 17:15-kor kerül sor a BVSC-Zugló Stadionban.

“A felkészülésen nem változtattunk, ugyanúgy készülünk, mint a korábbi összecsapásokra. Nyílván újdonságot jelent, hogy néhány nap alatt kell két vagy három ilyen fontos összecsapást megvívnunk, de azon dolgoztunk végig a tavasz a folyamán, hogy a csapat mentálisan és fizikálisan is tökéletes állapotban legyen az ilyen kihívásokra“ - nyilatkozta Tóth Mihály vezetőedző az utolsó hét munkájáról.

Az FTC-Telekom együttesével a tavasz folyamán már háromszor - kétszer a bajnokságban, egyszer a kupában - mely vezetőedzőnk szerint inkább pozitívum:

“Előnyt jelent, hogy idén már többször játszottunk a zöld-fehérekkel. Mindhárom mérkőzés rengeteg tanulsággal szolgált mindkét együttes számára. Tapasztaltuk, hogy markáns futballt játszik a Fradi, de mi is szeretnénk dominálni, jól futballozni a döntőben. Márciusban legyőztük őket, a kupában sajnos kikaptunk, a legutóbbi találkozásunk során pedig egy ki-ki mérkőzést vívtunk, melynek második félidejében megvolt a lehetőségünk a győzelem megszerzésére idegenben, de a hazaiak az utolsó tíz percben eldöntötték a három pont sorsát.“

Mivel az Új Hidegkuti Nándor Stadionban felújításai munkák folynak, így albérletben vagyunk kénytelenek pályára lépni a hazai összecsapásokon:

“Ez is egy kihívás, melyet meg kell oldanunk. Örülök, hogy az Astra elleni bajnokit már ott vívtuk, minimális tapasztalatunk van a helyszínről. Pozitívum, hogy remek állapotban van a pálya, kiváló minőségű a gyep, melyen mindig öröm játszani“ - vélekedett mesterünk.

Szurkolóink a helyszínen is buzdíthatják a lányokat, a belépéshez védettségi igazolvány és személyi igazolvány szükséges. A mérkőzés megtekintése ingyenes, a létszám viszont korlátozva van: összesen 630 hazai és 200 vendég szimpatizáns lehet a stadionban.

Drukkereink a Teleki Blanka utca felől foglalhatják el helyüket az A1-A3 szektorban, míga vendégek számára a B1-B3 szektorok vannak fenntartva. Parkolási lehetőségre korlátozott számban a BVSC parkolóiban, illetve a Teleki Blanka utcában van lehetőség. A mérkőzés alatt a stadionban két részen büfé és WC is üzemel majd.

Kapunyitás 16 órakor!

Aki nem tudja a helyszínen megtekinteni a mérkőzést, nem marad le a találkozóról, ugyanis az M4 Sport+ (Duna World) és az m4sport.hu élőben közvetíti az összecsapást. A finálé második felvonására május 26-án, szerdán 17:30-kor kerül sor a Kocsis Sándor Sportközpontban. Amennyiben lesz harmadik mérkőzés, azt szintén a BVSC-Zugló Stadionban rendezik, méghozzá május 30-án, vasárnap 17 órától.

További információk és friss hírek női foci csapatunkról a honlapon, ITT!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman