HÍREK

Nem született gól az újabb felkészülési mérkőzésen

2024-01-20

Nem született gól az újabb felkészülési mérkőzésen

0-0-val zárult a Gyirmót elleni találkozó.

A Gyirmót FC ellen folytattuk a felkészülési meccsek sorát. Ezúttal a Demjén - Hej, Kádár, Nagy Zs. - Kovács M., Kata, Végh, Bognár, Antonov - Stieber, Németh K. összeállításban kezdtünk. A mérkőzés elején a vendégcsapat volt némileg veszélyesebb, majd Stieber volt aktívabb, több lövése is akadt, de Hársfalvi rendre mentett. 

Kovács Mátyás előtt is adódott esély, de lövése elkerülte a kaput, majd Németh két próbálkozása után védett a gyirmóti kapus. A hajrában Végh mentett nagyot a kapunk előtt, így 0-0-val fordultak a csapatok.

Fordulás után miénk volt az első helyzet: a szünetben beállt Spalek labdaszerzés után tört kapura, majd végül lőtt is, Rusák a hosszú sarok elől mentett nagyot. Az utolsó félórát így kezdtük meg: Demjén - Stumpf, Kocsis, Vadnai - Kovács M., Bognár, Horváth A., Kosznovszky, Anokye - Spalek, Molnár (majd Bognár helyére Jurina érkezett). A folytatásban Horváth Artúr előtt adódott még lehetőség, 22 méteres szabadrúgására azonban leért Rusák. Nem sokkal utána Horváth A. 20 méteres szabadrúgása után alig ment a labda a jobb felső sarok mellé.

Ezen a mérkőzésen inkább a küzdelem dominált, mindkét csapat jól védekezett, a kapuk előtt azonban ezúttal hiányzott a kellő koncentráció, ennek megfelelően 0-0-val zárult az újabb edzőmeccs.

Percről percre tudósítás itt!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman