HÍREK

Nem szereztünk pontot a Kisvárda ellen

2021-04-21

Nem szereztünk pontot a Kisvárda ellen

1-0-ra nyertek a vendégek.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–Kisvárda Master Good 0-1 (0-1)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

Vezette: Pillók Ádám (Medovarszki, Tóth II., Huszár, Zierkelbach, Radványi)

Gólszerző: Cirkovic (25.)

Sárga lap: Dimitrov (9.), Kata (47.) illetve Sassa (3.), Melnyik (88.)

MTK Budapest: Mijatovic – Alho, Varju, Nagy, Herrera (Cseke, 82.) – Kanta (Palincsár, 58.), Kata (Perkovic, 58.), Dimitrov (Bíró, 77.) – Prosser, Varga, Schön

Vezetőedző: Michael Boris

Kisvárda Master Good: Dombó – Hei, Kravchenko, Cirkovic, Matheus – Melnyik, Karabelyov – Sassa (Viana, 83.), Camaj (Jelena, 46.), Zlicic (Kovácsréti, 46.) – Bumba (Ötvös, 78.)

Vezetőedző: Supka Attila

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában a Kisvárda együttesét láttuk vendégül, akik szintén 39 pontot szereztek a bajnokságban. Legutóbb februárban játszottunk a Kisvárda ellen, akkor idegenben 2-0-s győzelmet arattunk. Kezdőként kapott volna lehetőséget csatárunk, Bojan Miovski, de bemelegítés közben megsérült, így Varga Roland került be helyette a csapatba, amelynek ezúttal Kanta József volt a kapitánya.

A 4. percben mutatós támadás végén Prosser lőtt, Dombó bravúrral ért le, majd Schön fejesét is fogta a kapus. Egy perccel később Alho távoli bombáját ütötte szögletre a vendégek hálóőre. Ezután a Kisvárda percei következtek, de nagy lehetőséget nem alakítottak ki. A 12. percben mi vezettünk kontrát, melynek végén Kata lövése ment el a kapu mellett.

A 14. percben Mijatovic védte Kravchenko közeli fejesét a szabolcsiak szögletét követően. A 25. percben szabadrúgással jöhetett a Kisvárda, Leoni beadását Cirkovic védhetetlenül fejelte a kapunkba. (0-1)

A 38. percben egyenlíthettünk volna: szép támadás végén Schön passzolt Prosserhez, lövését bravúrral védte Dombó. A félidő végén nagy nyomás alá helyeztük a kisvárdai kaput, de gól nem született, így félidőben 1-0-ra a vendégek vezettek.

A térfélcsere után is mi kezdeményeztünk: Dimitrov és Kanta lábbal, Varga fejjel próbálta bevenni Dombó kapuját, egyikük sem járt sikerrel. A 64. percben Varga 25 méterről lőtt szabadrúgást, a labda a felsőkapufáról Dombóra pattant, róla pedig sajnos kifelé.

A Kisvárda a 75. percben Bumba révén jutott el lövésig, ám ez nem okozott gondot Mijatovicnak. A 87. percben Kovácsréti próbálkozott kontra végén, Mijatovic szögletre tolta a játékszert. Újabb lehetőségünk nem akadt, így pont nélkül zártuk a fordulót.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman