HÍREK

Nehéz feladat előtt

2016-07-29

Nehéz feladat előtt

Pintér Attila alaposan megerősített Mezőkövesddel látogat az MTK Budapest ideiglenes otthonába.

Az OTP Bank Liga harmadik fordulójában az MTK Budapest a Mezőkövesd Zsóryt látja vendégül Dunaújvárosban.

A két együttes eddig mindössze kétszer találkozott az NB I-ben, váltakozó sikerrel: a 2013/14-es szezon nyitómeccsén a kék-fehérek nyertek 3-0-ra Pölöskei Zsolt, Ladányi Tibor és Varga Szabolcs találataival, míg a mezőkövesdi mérkőzésen Melczer Vilmos góljával a hazaiak arattak 1-0-s győzelmet.

Az újonc Mezőkövesd alaposan megerősítette keretét az NB I-re, Pintér Attila számos, magyar szinten jegyzett játékost igazolt: Tarmo Kinket, Gohér Gergőt, Tomás Tujvelt, Egerszegi Tamást, Jan Vošahlíkot, illetve a tavaly még az MTK-t erősítő Marek Střeštíket.

Ennek ellenére az első két fordulóban mindössze két pontot szereztek a borsodiak: a Gyirmót ellen hazai pályán 2-2-es döntetlent értek el, egy héttel később pedig Sopronban játszottak 1-1-et a Haladással.

Az MTK Budapest az első fordulóban egy véleményes büntetőből szerzett találattal alulmaradt a Vasassal szemben, múlt héten pedig a Gyirmóttal játszott gól nélküli döntetlent.

A vasárnapi találkozón Torghelle Sándorra eltiltás, Darko Nikacsra és Myke Bouard Ramosra pedig sérülés miatt nem számíthat Teodoru Vaszilisz.

2016. július 31. 18:00 MTK Budapest – Mezőkövesd Zsóry FC; OTP Bank Liga mérkőzés, Dunaferr Aréna (Dunaújváros)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman