HÍREK

Négygólos bajnoki vereséget követően utazik Budapestre az Ashdod U19-es csapata

2022-11-01

Négygólos bajnoki vereséget követően utazik Budapestre az Ashdod U19-es csapata

Súlyos vereséget szenvedett a Netanya elleni rangadón ifi BL-ellenfelünk.

Az UEFA Ifjúsági Liga 2. fordulójának odavágóján együttesünk 2-0-s sikert aratott a 2021-22-es izraeli U19-es bajnokság győztese, az FC Ashdod ellen.

Riválisunk a jelenlegi pontvadászatban sem áll rosszul, 10 fordulót követően a 3. pozíciót foglalta el a tabellán - a két ifi BL-összecsapás között pedig a 2. Maccabi Netanyát fogadta. A rangadó nem alakult jól az Ashdodnak, 0-2-es félidő után végül 4-0-s vereséget szenvedtek.

Az FC Ashdod U19 kezdőcsapata az alábbi volt: Arikha - Cohen, Sasson, Yesilirmak (Belifante, 71.), Abergel, Suissa (Edri, 61.), Orjiakor, Ifrah (Getahun, 46.), Perez (Muche, 46.), Swisa (Yusupov, 46.)

Ez azt jelenti, hogy a múlt szerdán az első sípszótól a pályán lévők közül a hétvégén pihent Belifante, Edri, Muche, Getahun és Yusupov is (csereként többen is beálltak a kedvezőtlen állás miatt). A vereséget követően ellenfelünk visszacsúszott a tabella 4. helyére.

Az ifi BL-párharc visszavágója november 2-án 16 órakor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A mérkőzésre a belépés ingyenes, szeretettel várjuk szurkolóinkat!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman