HÍREK

NB III: Vereséget szenvedtünk Monoron

2021-10-10

NB III: Vereséget szenvedtünk Monoron

Nem sikerült gólokat szereznünk, a hazaiak pedig jó százalékban használták ki helyzeteiket.

A tabella hetedik helyén álló második csapatunk a tizedik Monor otthonába látogatott az NB III Közép csoportjának 11. fordulójában.

Aktívan kezdtük a mérkőzést, a 6. percben egy jobb oldali beadás után az érkező Miknyóczki kevéssel maradt le a labdáról, válaszul a második oldalon Barthel jobb alsó felé tartó lövését ütötte szögletre Varasdi. A 15. minutumban Kaka adott be jobbról, az érkező Clinton kevéssel fejelt fölé.

A 20. percben a hazaiak vezetést szereztek: egy bal oldali beívelés után nem sikerült felszabadítanunk, Annus pedig lefordult és a kapunkba lőtt (1-0). Az első játékrész hajrájában egyenlíthettünk volna, amikor Kaka jobb külsővel eleresztett lövése kevéssel suhant el a bal felső sarok mellett, mégis a monoriak duplázták meg előnyüket: Farkas lövésébe Varasdi csak beleütni tudott, Fekete pedig már csak a gólvonal mögül tudta kikanalazni a labdát (2-0).

A szünetben kettőt cseréltünk, Guth és Vasvári érkezett a pályára. Az 59. percben Farkas jobb oldali szöglete után Hunya fejelt a jobb alsó mellé, a 70.-ben Vancsa kapott jó indítást, két csellel elfektette védőjét, lövése azoban nem találta el a bal alsót.

A 75. minutumban - bár nem volt benne a játékban - újabb hazai gól született: Hulicsár esett el a tizenhatoson belül, a könnyű síppal megítélt büntetőt a hazaiak kapusa, Bozsó váltotta gólra (3-0). Gyorsan szépíthettünk volna, Merényi bal oldali szöglete után Kata fejelt kevéssel fölé. A hajrában még egyszer betaláltak a monoriak, a 87. percben Balogh balról passzolt Hulicsár elé, aki közelről lőtt a kapunkba (4-0).

A játék képe alapján a gólkülönbség kissé túlzó, a rutinosabb hazaiak azonban több helyzetet kialakítva és azokat jó százalékban kihasználva megérdemelten nyerték meg a találkozót.

NB III Közép csoport, 11. forduló

Monor - MTK Budapest II 4-0 (2-0)

Vezette: Juhász B.

Gólszerzők: Annus (20.), Farkas (43.), Bozsó (75.-büntetőből), Hulicsár (87.)

Monor: Bozsó - Juhász, Barthel, Molnár, Nagy T. (Haragos, 88.) - Kántor, Hunya - Ficsor (Hulicsár, 66.), Erős (Szabó Zs., 88.), Farkas (Puskás, 88.) - Annus (Balogh B., 79.)

MTK Budapest II: Varasdi - Kaka (Guth, 46.), Várkonyi, Fekete, Helembai - Horváth A. (Merényi, 73.), Kata - Miknyóczki, Palincsár (Balogh M., 82.), Vancsa - Clinton (Vasvári, 46.)

A mérkőzés eseményei percről percre élő, szöveges közvetítésünkben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman