HÍREK

NB III: Monorra utazik vasárnap második csapatunk

2021-10-09

NB III: Monorra utazik vasárnap második csapatunk

Ellenfelünk jelenleg a bajnokság 10. helyén áll.

Második csapatunk három bajnoki sikert követően az elmúlt hétvégén közel egy félidőt emberhátrányban játszva maradt pont nélkül az előző szezonban aranyérmes Iváncsa ellen, vasárnap azonban máris itt a javítási lehetőség fiataljaink előtt.

Az NB III Közép csoportjának 11. fordulójában Kanta József együttese a Monor vendége lesz. A vasárnap 15 órakor kezdődő bajnokit ellenfelünk rossz formában várja: legutóbbi öt meccsükön nyeretlenek maradtak, az elmúlt tíz fordulót tekintve pedig 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel a tabella 10. helyén állnak. A mieink eddig két ponttal többet, 16-ot gyűjtöttek a Monornál, amivel a 7. helyet foglaljuk el a bajnoki táblázaton.

A monori stadionba (2200 Monor, Balassi Bálint utca 21.) a jegyek a felnőtteknek 800 forintba kerülnek, kedvezményes árú belépő 500 forintért váltható, míg 14 év alatt - a jogosultság igazolása mellett - ingyenes a belépés. Kapunyitás 14 órakor lesz.

A hatályos jogszabályok szerint a sporteseményekre továbbra is csak védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, illetve személyi igazolvány bemutatása mellett lehet belépni.

A mérkőzésről élő, szöveges közvetítésben számolunk be honlapunkon.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman