HÍREK

NB III: Egy korai gól döntött a Hódmezővásárhely javára

2021-10-24

NB III: Egy korai gól döntött a Hódmezővásárhely javára

A második félidőben több helyzetünk volt, de nem sikerült betalálnunk.

Az NB III Közép csoportjának 14. fordulójában második csapatunk a Hódmezővásárhely otthonába látogatott, Kanta József vezetőedző először jelölte a kezdőbe a hátvéd Juhász Bálintot, valamint a szélső Juhász Leventét.

A hazaiak a találkozó első lehetőségéből megszerezték a vezetést: Németh bal oldali beadása a kapu hosszú felső sarkában kötött ki (1-0).

A 17. percben Bata indult meg a jobb oldalon, majd betört a tizenhatoson belülre, lövése a jobb oldali kapufáról pattant ki. A hódmezővásárhelyi helyzetre a másik oldalon kettővel válaszoltunk: előbb Juhász Levente tört előre a bal oldalon, a gólba tartó lövését az utolsó pillanatban rúgta ki egy védő, majd Drljo tört be a jobb oldalon, bal lábas lövését a rövid alsónál védte Weszelovszky. Az első játékrész második felében egyik csapat előtt sem addódtak nagy lehetőségek, így egygólos hazai vezetéssel mehettek pihenőre a felek.

A szünetben kettőt cseréltünk, Várkonyi és Miknyóczki érkezett a pályára, majd csapatunk támadásaival kezdődött a második félidő. Az 59. percben Georgievski labdájával Juhász Levente lépett ki a bal oldalon, azonban túl közel került a kapushoz, aki így megszerezte a labdát. Rögtön utána Osei lövése kevéssel kerülte el a bal alsót, majd Georgievski 18 méteres lövése egy védőn megpattanva a kapus kezében kötött ki.

A 65. minutumban Drljo jobb oldali szabadrúgása egy hazai védő fején megcsúszva kevéssel suhant el a kapu mellett, majd a 77.-ben ismét bosnyák U21-es válogatottunk próbálkozott lövéssel jobbról, de a kapus kiütötte a labdát. Közben kihasználtuk cserelehetőségeinket, Balogh, Horváth, majd Kovács is beállt, utóbbi a 85. percben remek cselekkel hozta helyzetbe magát, lövését azonban ki tudta ütni a kapus.

Egyenlítenünk az utolsó percekben sem sikerült, így a Hódmezővásárhely korai góljának köszönhetően megszerezte a három pontot.

Hódmezővásárhelyi FC - MTK Budapest II 1-0 (1-0)

Gólszerző: Németh (6.)

Hódmezővásárhelyi FC: Weszelovszky - Orosz, Huszár, Pilán (Mezei, 13.), Antman - Gyüre (Gyürki, 72.), Ondrejó - Hegedűs (Bartyik, 72.), Bata, Németh (Molnár B., 85.) - Molnár Á. (Kiss, 72.)

MTK Budapest II: Varasdi - Guth, Juhász B., Fülöp (Várkonyi, 46.), Helembai (Miknyóczki, 46.) - Fördős (Horváth A., 64.), Georgievski - Drljo, Gyuris (Kovács M., 80.), Juhász L. (Balogh M., 64.) - Osei

A találkozó eseményei percről percre itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman