HÍREK

NB III: Döntetlen az előző szezon dobogósának otthonában

2021-07-21

NB III: Döntetlen az előző szezon dobogósának otthonában

Veszprémben Gyuris góljával szereztünk vezetést, a hazaiak a hajrában egyenlítettek.

Kanta József együttese az újabb felkészülési találkozón az NB III Nyugati csoportjának előző idényét bronzérmesként záró VLS Veszprém vendége volt.

Varasdi - Várkonyi, Fekete, Fülöp - Miknyóczki, Rimóczi, Horváth A., Helembai - Gyuris, Clinton, Kovács M. összeállításban kezdtük az idegenbeli találkozót. Mi kezdtünk aktívabban, de az első időszakban csak Clinton lövését jegyezhettük fel. 

A félidő közepén aztán megszereztük a vezetést: Horváth tálalt Gyuris elé, támadónk pedig a tizenhatoson belülről a jobb alsóba lőtt (0-1). 

Nem sokkal később megúsztunk egy hazai lehetőséget, majd újra mi szerezhettünk volna gólt: a 38. percben Helembai iramodott meg a bal szélen, centerezését követően Kovács centikkel lőtt a jobb alsó mellé - egygólos előnyünkkel fordultak a csapatok.

A szünetben Fördős, Kaka, Guth, Drljo és Georgievski is beállt csapatunkba, majd pár perccel később Juhász is lehetőséget kapott. A második játékrészben ő állt a legközelebb a gólhoz, a 68. percben a jobbról eleresztett lövése elkerülte a rövid sarkot. 

Bő 10 perccel a vége előtt aztán egyenlítettek a hazaiak: Keresztes szerzett labdát, majd Varasdi mellett a jobb alsóba lőtt, kialakítva az 1-1-es végeredményt. Szombaton Komáromban lép pályára Kanta József együttese.

A mérkőzés élő, szöveges tudósítása itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman