HÍREK

NB III: A stadionban lesz a hazai meccsek zöme

2021-08-04

NB III: A stadionban lesz a hazai meccsek zöme

Második csapatunk hazai mérkőzéseire az NB I-es szezonbérletek érvényesek, így azzal ingyenes a belépés.

Augusztus 11-én NB III-as csapatunk számára is megkezdődik a 2021/2022-es szezon bajnoki idénye. Kanta József együttese első tétmérkőzését a Ferencváros második csapata ellen, hazai pályán játssza majd, ezt követően augusztusban még az ESMTK, a Gerjeni SK és a Budapest Honvéd II ellen lépünk pályára.

Fontos hír, hogy második csapatunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játssza majd hazai bajnoki mérkőzéseinek zömét. Az előzetes tervek szerint augusztusban az FTC II-t és a Gerjeni SK-t is a stadionban fogadjuk majd, majd októberben az Iváncsa, novemberben pedig a Cegléd és a Dabas elleni találkozókra is az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül majd sor. NB III-as együttesünk többi hazai bajnokijának pedig a BVSC-Zugló stadionja ad majd otthont.

Második csapatunk hazai mérkőzéseire az NB I-es szezonbérletek érvényesek, így azzal ingyenes a belépés, viszont mivel nem lesz nyitva minden kapu és szektor, ezért az NB III-as mérkőzéseken nem feltétlenül lehet minden esetben az eredeti helyre szóló székeket elfoglalni.

A jegyek 1000, 14 év feletti diákok és nyugdíjasok számára 500 forintért válthatók, a 14 év alattiak, valamint a mozgássérültek és kísérőik pedig ingyenesen tekinthetik meg a meccseket. A hatályos jogszabályok szerint az NB III-as találkozók is kizárólag érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatók.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezendő mérkőzéseken szurkolóink az 1-es, a vendégcsapat szimpatizánsai pedig a 3-as kapun keresztül léphetnek majd be a stadionba, természetesen mindkét szektorban büfé is üzemelni fog - a pénztárak és kapuk mindig 1 órával a meccs előtt nyitnak. VIP-bérleteseink a megszokott helyeiket foglalhatják majd el, a sajtó munkatársai pedig az NB I-es bajnokikon megszokott akkreditációs rend szerint léphetnek be a stadionba.

NB III-as csapatunk teljes őszi menetrendje ide kattintva tekinthető meg.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-26 17:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

FC Dunaföldvár

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman