HÍREK

Nagyon akartuk, de nem jött össze (VIDEÓ)

2016-02-28

Nagyon akartuk, de nem jött össze (VIDEÓ)

Döntetlen a sárváriak ellen.

MTK Budapest II. – Sárvár FC 2-2 (1-1)

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló

Ikarus Sporttelep

Vezette: Leél-Őssy Ádám, asszisztensek: Molnár István, Németh Imre.

Gólszerző: Takács (3. perc, 11-esből), Hajdú (63. perc) ill. Csákvári (12. perc), Subicz (57.perc, 11-esből).

MTK Budapest II.: Demjén – Sági, Vukmir, Katona, Hajdú – Pintér, Vogyicska – Szatmári, Schrammel, Bayer – Takács. Kispad: Fadgyas – Nagy M., Szalai, Tóth, Magyar, Kovács. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Bayer helyett Tóth (59. perc), Schrammel helyett Szalai (59. perc).

Sárga lap: Vukmir (33. perc), Katona (56. perc), Szalai (71. perc).

Sárvár FC: Osvald – Csákvári, Subicz, Horváth, Ambrus – Rajos, Manganelli – Németh, Klauzer, Tóth – Ódor. Kispad: Gyécsek – Bedi, Pupp, Koronczai, Kocsis, Sipos. Vezetőedző: Takács Gábor.  

Csere: Németh helyett Bedi (59. perc), Klauzer helyett Sipos (65. perc), Ódor helyett Koronczai (69. perc).

Sárga lap: Tóth (15. perc), Ambrus (84. perc), Csákvári (87. perc).

A harmadik fordulóban, augusztus közepén győzelemmel zártak fiaink a sárváriak otthonában, Hujber és Katona találatára csak Horváth válaszolt, így 2-1-re nyertek a kék-fehérek. Csapatunk jól kezdte a bajnokság tavaszi szezonját, a két héttel ezelőtti, érdiek ellen elért döntetlen után, múlt hétvégén – tíz emberrel – bravúrgyőzelmet arattak a III. kerületiek otthonában. Ellenfelünk, az egy héttel ezelőtti összecsapásán, hazai pályán szenvedett – kétgólos – vereséget a csepeliektől. A Vas megyeiek jelenleg a tabella tizenötödik helyén tanyáznak, tizennyolc találkozójukon – tizenegy vereség és öt döntetlen mellett – mindössze kétszer nyertek.

Esélyeshez méltóan kezdett az MTK Budapest II., ami azonnal gólt eredményezett. Szatmári jobb oldali szögletét Hajdú megfejelte, az egyik védő kézzel beleütött a labdába, a játékvezető habozás nélkül a büntetőpontra mutatott.

3. perc: Takács állt a labda mögé, és a balra mozduló kapus mellett, a háló jobb oldalába lőtt (1-0).

A kapott gól nem zavarta meg a sárváriakat, sőt, kijöttek a kapujuk előteréből, próbálkozásuk hamarosan eredménnyel párosult.

12. perc: Jobb oldali beadást követően, Vukmir elvétette a labdát, arra Csákvári lecsapott, és közvetlen közelről a hálónkba lőtt (1-1).

A játékrész második felére kiegyenlítetté vált a találkozó, itt is, ott is láthattunk szép megoldásokat a mezőnyben, de a kapuk már ritkán forogtak veszélyben. Csapatunk többször igen szellősen védekezett, néha csak Fortuna segített együttesünknek, hogy elkerülje a kapott gólt. A 38. percben viszont a másik oldalon nem segített, amikor Pintér hatalmas lövése a kapufán csattant, így 1-1-es állásnál vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő elején azonnal magához ragadta a kezdeményezést együttesünk, látszott, hogy mindent elkövetnek játékosaink a vezetés megszerzésért. Több esetben a kapujához szegeztük ellenfelünket, de igazi gólhelyzetet nem tudtunk kialakítani, nem úgy ellenfelünk. Egyik támadásuknál Katona szabálytalankodott a tizenhatoson belül, Tóthot vágta fel, a játékvezető azonnal tizenegyest ítélt.

57. perc: A büntetőpontra letett labda mögé Subicz állt, aki a balra mozduló Demjén mellett, a kapu közepébe lőtt (1-2).

Nem kellett azonban sokat várni az egyenlítésre.

63. perc: Vukmir adott középre kitűnő labdát, amit Tóth megcsúsztatott, a játékszer Hajdú elé került, aki félfordulatból, hatalmas gólt ragasztott a kapu jobb felső sarkába (2-2).

A gól után nagyon feljött az MTK Budapest, ezt több nagy helyzet is igazolta, ekkor már jól is futballoztak fiaink. Megérdemelték volna a győztes találatot, de ezt nem sikerült elérniük, így meg kellett elégedni a döntetlennel.

A mérkőzés végén Pölöskei Gábor értékelt: – Jól indult a találkozó, gyorsan vezetést szereztünk, azután viszont átadtuk a kezdeményezést ellenfelünknek. Ekkor a középpályán már nem tudtunk dominálni, nem uraltuk a mérkőzést, és durva egyéni hibából egyenlíteni tudtak.  Próbáltam átszervezni a csapatot, de több emberem hiányzott sárga lapok, kiállítás, és sérülés miatt, nem a megszokott összeállításban játszottunk. A második félidőben volt jó húsz percünk, vitatható tizenegyessel szereztek vezetést, de hamar egyenlíteni tudtunk. Óriási energiákat mozgósítottunk, nagy nyomás alá helyeztük őket, de nem tudtunk már fordítani. Nem játszottunk olyan jól, mint a múlt héten a kerület ellen, nem használtuk ki a helyzeteinket, a védekezésünkbe többször hiba csúszott, így meg kellett elégednünk a döntetlennel – zárta gondolatait vezetőedzőnk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman