HÍREK

MTK Budapest – Nyeftcsi Baku 3-0 (2-0)

2015-06-20

MTK Budapest – Nyeftcsi Baku 3-0 (2-0)

Kettőből kettő, az osztrák edzőtáborban az MTK Budapest mérlege, nem is akármilyen csapatok ellen. Ráadásul nem is kapott gólt László Csabával a csapat, noha újonnan összeállított gárdák léptek pályára.

MTK Budapest – Nyeftcsi Baku 3-0 (2-0)

Gólszerzők: Torghelle (44.), Kanta (45.) tizenegyesből, Szatmári (52.)

MTK Budapest: Hegedüs – Bese, Grgics, Vukmir, Vadnai – Thiam, Vass – Varga, Kanta, Szatmári – Torghelle. 

Vezetőedző: László Csaba

Nagy iramú mérkőzésen a 44. percben Torghelle letámadta a kapust, elvette tőle a visszaadott labdát, és szinte az alapvonalról a léc alá emelte azt. (1-0)

A 45. percben Varga Szabolcs visszapasszolta Besének a labdát, aki 18 méterről, ballal a kapufát találta el, a kipattanóval Thiam tört be a büntetőterületre, ahol felvágták. A 11-est Kanta végezte el, és a jobb sarokba rúgta a labdát. (2-0)

52. perc: Varga szerzett labdát, Schrammelhez passzolt, aki Ramost indította. Őt megállították, de szabálytalanul. A szabadrúgásból Szatmári ballal, a tizenhatos jobb sarkától a bal felső sarokba csavarta a labdát. 3-0

László Csaba, vezetőedző a mérkőzés után: – Nagyon fontosnak tartom a győzelmet, mert a korábbi ellenfelünk, a román Botosani ugyan szervezett csapat volt, de a Baku játékosai sokkal erősebbek, képzettebbek. Fontos tapasztalat, hogy az újonnan érkezett védő, Grgics megbízható. Ezen a mérkőzésen is két együttes játszott, mert a második félidőre felküldtem a fiatalokat. Megnyugtató, hogy Deutsch, Gera és Schrammel és a többiek is hozták, amit várok tőlük. Az ilyen mérkőzések sokkal jelentősebbek, mint az edzések, mert fontos következtetéseket lehet levonni belőlük. Ezután az összecsapás után, ha nem is a pályán, de fejemben kialakult az a csapat, amelyik, ha a Budapesten maradt sérültek is felépülnek, az Európa-liga mérkőzéseken is pályára léphet.

Következő edzőmérkőzését június 22-én, hétfőn játssza az MTK Budapest, az albán Kepesi ellen.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman