HÍREK

MTK Budapest II. - Tarr Andráshida SC 1-3

2015-10-04

MTK Budapest II. - Tarr Andráshida SC 1-3

Az MTK Budapest csak szépíteni tudott Deutsch óriási szólóját követően, az Andráshida pedig okosan játszott az idővel a hajrában, és a korábban kihasznált kék-fehér hibákból szerzett előnyét nem hagyta kicsúszni a kezei közül.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest II. – Tarr Andráshida SC 1-3 

NB III, Nyugati csoport, 10. forduló, BKV Sporttelep

Vezette: Németh Renáta. Asszisztens: Hofbauer Roland és dr. Bede Tamás.

Gólszerző: Tóth F. (6. percben, öngól), Mavolo (10. percben), Polareczki (65. percben), Deutsch (75. percben)

MTK Budapest II: Demjén – Sági, Tóth F.,Katona, Deutsch – Pintér, Szabó - Schrammel, Vogyicska, Szatmári – Hujber. Csere: Fadgyas – Takács, Kovács, Nyúl, Széles, Szmiljanics. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Kovács B. és Takács (61. perc, Schrammel és Szabó helyett)

Sárga lap: Deutsch (38. perc), Pintér (42. perc), Vogyicska (54. perc), Tóth F. (72. perc), Katona (82. perc)

Tarr Andráshida SC: Horváth – Török, Szegleti, Kovács, Tóth L. – Major, Polareczki, Mavolo, Horváth – Baráth, Varga. Csere: Osbáth – Tóth B., Kalamár, Rohonczi. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Csere: Kalamár (76. perc, Tóth L. helyett), Rohonczi (90. perc, Polareczki helyett)

Sárga lap: Baráth (24. perc), Varga (40. perc), Szegleti (52. perc)

Pölöskei Gábor, vezetőedzővel beszélgettünk a mérkőzés után: 

Nem sikerült megtörni a hazai nyeretlenséget, három védelmi hibát ki tudott használni az ellenfél, hogyan értékeled ezt a nehéz mérkőzést?

– Ahogy említetted, három durva védelmi hiba rányomta bélyegét a mérkőzésre, lényegében a 10. percben már két óriási hibából eldőlt a párharc, nem játszottunk megfelelően, az elmúlt hét után jobb játékot vártam, de a csapatot megfogta a két gyors gól. Magassági és fizikai fölényét kihasználta az ellenfél, hiszen mindhárom gól rögzített játékhelyzet után jött. Erre jobban fel kell készülnünk, bár a fizikai adottságokat nem igazán lehet megváltoztatni.

Öröm az ürömben Deutsch Bence gólja, hiszen balhátvéd ritkán talál a kapuba, pláne ilyen szép szóló után.

– Igen, nagyon szép gól volt, de sajnos túl későn jött, ha korábban tudtunk volna gólt szerezni és közelebb kerülni az ellenfélhez, az mentálisan jobb lett volna, nagyobb segítséget jelentett volna.

Annak ellenére, hogy három gólt szerzett az ellenfél, nem volt alárendelt szerepben az MTK. Járt a labda, de a lövések és gólok elmaradtak.

– Igen, de a futballt sajnos nem pontozásra játsszák, a labdabirtoklás nem mindig hoz győzelmet. A pontrúgások hozzák a gólok nagyjából egyharmadát, ezeket is ugyanúgy kellene kivédekezni, hiába dolgozik jól a csapat, birtokolja a labdát, próbálkozik és épít támadást, ha ezeket az eseteket rosszul kezeli.

Túl van a csapat a tízedik fordulón, az előzetes elvárásoknak mennyire felel meg a csapat jelenlegi 12. helyével?

– Az előzetes elvárás az volt, hogy maradjunk bent, azt gondolom, ezt tudjuk teljesíteni, de én titkon reménykedtem abban, hogy előrébb tudunk végezni. Egy-egy mérkőzés azt mutatja, hogy ebben van ráció, az elmúlt mérkőzésen sokkal jobban tudtunk teljesíteni erősebb csapat ellen, most pedig a rosszabbik arcát mutatta a csapat, de a középmezőnyben fogunk tudni végezni.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman