HÍREK

MTK Budapest II - Monori SE 0-1 (0-1)

2016-09-25

MTK Budapest II - Monori SE 0-1 (0-1)

Pölöskei Gábor: „A 2008-as bajnokcsapat gólkirályával volt jobb a Monor"

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest II - Monori SE 0-1 (0-1)

BKV Előre SC Sporttelep

Vezette: Juhász Bálint, asszisztensek: Hofbauer Roland, Hima Andrea

MTK Budapest IIGroppioni – Sági, Katona, Széles, Forgács – Kovács, Szabó – Takács R., Korozmán, Szatmári I. – Csicsek

Kispad: Demjén, Szuhodovszki, Bayer, Fehér, Nagy, Nuszujev.

Vezetőedző: Pölöskei Gábor

Csere: Groppioni helyett Demjén (46. perc), Takács R. helyett Szerencsi (75. perc), Csicsek helyett Szuhodovszki (81. perc)

Sárga lap: Kovács (91. perc)

Kiállítva: Korozmán (47. perc)

Monori SE: Bozsó, Balanescu, Ficsor, Bonifert, Urbán, Karacs, Hunya, Fazekas, Katona R., Tamás, Sárközi. 

Kispad: Balogh, Miholics, Kelemen, Csőke, Illés, Tóth.

Vezetőedző: Horváth Dávid

Csere: Sárközi helyett Miholics (83. perc), Bonifert helyett Kelemen (85. perc), Urbán helyett Tóth (89. perc)

Sárga lap: Hunya (56. perc), Sárközi (93. perc)

Gólszerző: Urbán (35. perc)

Remek iramban kezdődött az NB III Keleti csoportjának 8. fordulója, mindkét csapat gyors, támadó futballt mutatott be, igazi közönségszórakoztató mérkőzésnek ígérkezett a párharc. Az első lehetőség a vendégek előtt adódott, de kaput nem tudtak találni.

Katona Máté próbálta hátulról irányítani a játékot, de indításai nem voltak eredményesek, sem Korozmán, sem Szatmári nem tudott támadást építeni belőlük. Egymás játékát kioltva, a kezdeti lendület visszaesett, és főleg a középpályán folyt a játék, kisebb szabálytalanságokkal tarkítva.

A 32. percben alakult ki az első nagy helyzet, Takács Ronald 23 méterről célozta meg a jobb felsőt, de Bozsó bravúrosan szögletre mentett. Három perccel később megindult a Monor, Urbán – aki az MTK szurkolóinak biztosan nem idegen – birkózta le védőjét, majd nyújtott lábbal pont annyira találta el a játékszert, hogy Groppioni ne tudjon védeni. (0-1)

Félidőben cserélt Pölöskei Gábor, Groppioni nem tudta folytatni a mérkőzést, helyette Demjén Patrik állt be a kapuba. Kettő perccel a második félidő kezdete után pedig a nehéz mérkőzés még nehezebb lett. Korozmán rúgott össze Sárközivel, aki pont annyira játszott rá a találkozásra, hogy a játékvezető felmutassa az újabb sárga lapot Korozmánnak, így tíz emberrel folytatta a mérkőzést az MTK II. 

Ennek ellenére újabb komoly helyzetet dolgozott ki csapatunk, Forgács ívelt középre, Csicsek ugrott a legmagasabbra, de csak a kapufát találta el fejese. A játék képe alapján nem lehetett megmondani, hogy nem egyenlő létszámban vannak a csapatok, a Monor kontrákra rendezkedett be, a kék-fehér fiatalok pedig próbálták a gyors kispasszos játékot játszani.

Csicsek előtt újabb lehetőség adódott a 72. percben, Szatmári centerezett, de a csatár nem tudott jól beleérni a labdába, így az a kapu mellé ment. A mérkőzés utolsó említésre méltó helyzete Szatmári előtt adódott, távolról helyezett lövését Bozsó mentette szögletre. Az eredmény nem változott, és a Monori SE elvitte mindhárom pontot a BKV pályáról.

A lefújást követően Pölöskei Gábor értékelt: – Ha röviden kellene megfogalmaznom, akkor a 2008-as bajnokcsapat gólkirályával volt jobb a Monor. Urbán Gábor egy villanással eldöntötte a mérkőzést. Összességében viszont büszke vagyok a csapatomra, férfiasan küzdöttek. Egy félidőt emberelőnyben futballozott az ellenfél, de így is közel álltunk az egyenlítéshez. Voltak jó támadásaink, kapufát is lőttünk, mentálisan fel tudtunk állni a múltkori pofonból, ez a jövőre nézve biztató.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman