HÍREK

MTK Budapest II - Monor SE 4-0 (3-0)

2017-07-08

MTK Budapest II - Monor SE 4-0 (3-0)

Sima győzelem a tavalyi második ellen.

MTK Budapest II - Monor SE 4-0 (3-0)

Lantos Mihány Sporttelep

MTK Budapest II: Varga B. - Schrammel, Varjú, Nagy Zs., Nagy M. - Thiam, Palincsár - Varga Sz., Hujber, Myke - Csicsek. 

Második félidőben: Papp - Szekeres, Varjú, Nagy Zs., Lamperth - Schrammel, Thiam - Kisari, Tóth, Szabó D. - Tóth-Ilkó

Gólszerzők: Schrammel (19. perc), Csicsek (24. perc), Thiam (40. perc), Kisari (73. perc)

Monor SE: Paulovicz - Fazekas, Katona, Tóth II., Pintér - Hunya, Mészáros - Kelemen, Mundi, Baloh - Tóth I.

Második félidőben: Bozsó - Barthel, Karacs, Villányi, Tatár - Hunya, Mészáros - Kelemen, Tamás, Ficsor - Király.

Pölöskei Gábor csapatára az előző idény dobogósa várt a Lantos Mihány Sporttelepen. A kezdőben több régi ismerős és még kevésbé ismert fiatal játékos is helyet kapott, de ez a játékon nem látszott meg. Az első perctől kezdve a csapatmunkáé volt a főszerep. Az első helyzetet a Monor dolgozta ki, ám Varga kapuja a fejest követően nem forgott veszélyben.

A 6. percben Varga Szabolcs emelte Myke elé a labdát, aki centerezett, de Hujber lövését blokkolták, így csak szöglet lett a jutalma. Erre válaszul a szögletet követően kapufát lőttek a vendégek.

A 19. percben Csicsek kapott labdát jobbról, átvette fejjel, majd lövőcselt követően észrevette a jobb szélen induló Schrammel Ádámot, akinek hajszálpontosan passzolt, Schrami pedig védhetetlenül lőtt a jobb alsóba. (1-0)

A 24. percben ismét Csicsek Levente volt a főszereplő, középen kapott labdát, átvette, tolt rajta egyet, és a kapus mellett hidegvérrel a kapuba gurított. (2-0)

A félidőben ezt követően nem sok esemény történt, veszélyes kísérletek nem voltak, egészen a 40. percig. Hujber mutatott be hatalmas sprintet a jobb szélen, középen Myke érkezett, kapta is a passzt, átjutott a kapuson, aki buktatta, ezért büntetőt ítélt a játékvezető. A labdát Thiam tette le a büntetőpontra, és a kap bal oldalába bombázott, a hálóőr beleért, de védeni nem tudott. (3-0)

Félidőben minden cserejátékos szóhoz jutott, Szekeres, Papp, Lamperth, Kisari, Tóth, Szabó és Tóth-Ilkó is pályára lépett, a lendület pedig nem tört meg. A fiatalok járatták a labdát, Schrammel egy sorral előrébb is aktívan játszott. Ennek ellenéré a helyzetek nem jöttek, az utolsó passzok nem sikerültek. 

A 73. percben kontrát vezethetett Szabó, három kék-fehér fiatal rontott egy védővel szemben. Szabó a hosszú oldalra passzolt, ahol Kisari Tibor várta a labdát, és az üres kapuba helyezte azt, beállítva a végeredményt. (4-0)

A mérkőzést követően Pölöskei Gábor értékelte röviden a találkozót:  A felkészülés második mérkőzése volt a Monor ellen, ennek megfeleltek a látottak. Ki kell emelnem a fegyelmezett játékot mindkét félidőben, és persze a szép, mutatós gólokat, amiket szereztünk, elégedett vagyok a játékkal.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman