HÍREK

MTK Budapest II - DVTK II 2-0 (2-0) GALÉRIA

2017-10-22

MTK Budapest II - DVTK II 2-0 (2-0) GALÉRIA

Szerencsi és Szuhodovszki döntött a DVTK II ellen.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest II - DVTK II 2-0 (2-0)

Vezette: Dobai (Zahorecz, Belicza)

MTK Budapest II: Fadgyas – Nagy M., Sziklási, Nagy Zs., Bayer – Szabó Á., Lustyik – Szuhodovszki, Szerencsi, Szabó D. – Tóth.

Kispad: Varga - Palincsár, Szekeres, Androsch, Schrammel, Lamperth.

Vezetőedző: Pölöskei Gábor

Csere: Szabó D. helyett Palincsár (74. perc), Tóth helyett Schrammel (86. perc), Szuhodovszki helyett Lamperth (90. perc)

Gólszerző: Szerencsi (13. perc), Szuhodovszki (16. perc)

Sárga lap: Szabó D. (41. perc)

DVTK II: Bukrán – Makrai, Ivánka, Orosz, Ternován, Korbély, Nemes, Mahalek, Galambosi, Szabó B., Szalóczy.

Kispad: Málik, Jambrich, Géringer T., Mertse, Géringer L., Molnár.

Csere: Galambosi helyett Molnár (46. perc), Korbély helyett Mertse (64. perc)

Sárga lap: Orosz (26. perc), Ivánka (43. perc)

A csepeli pályán hűvös idő fogadta a csapatokat a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 11. fordulójában. Forgács Péter távollétében Bayer Bence szerepelt balbekk poszton, a keretbe visszatért a sérülését követően Palincsár Martin. A vendégeknél a támadásokat az a Makrai vezette, aki idén már tíz élvonalbeli mérkőzésen szóhoz jutott.

Az első sípszótól kezdve magabiztosan játszott csapatunk, de helyzetekig nem tudott eljutni. Az első 10 percben, főleg a középpályán zajlott a játék. A játék képe ezt követően gyorsan megváltozott. Szabó Ádám passzolt a kezdőkörből a jobb oldalon megindulú Szabó Dominik elé, aki tökéletes ütemben centerezett, a bal oldalról induló Szerencsi Miklós pedig védhetetlenül fejelt a vendégkapuba. (1-0)

Alig kezdték újra a játékot a borosdiak, mehettek ismét a kezdőkörbe. A 15. percben Lustyik Levente végezhetett el szögletet, amit Szuhodovszki Soma fejére kanyarintott. Soma nem hibázott, a labda a hálóban, gyorsan megduplázta előnyét csapatunk. (2-0)

A gólokat követően frusztrált lett a vendégek játéka, Nagy Martin volt az egyik szenvedő alany, feleslegesen csúszott rá hátulról Orosz, lapot is kapott érte. A félidő hajrájában kétszer is villant a sárga, egyszer Szabó Dominiknak, aki megrúgta ellenfelét, majd Ivánkának, aki kegyetlenül tarolta el Szabót.

A második játékrész elején mindent megpróbált a DVTK, támadtak rendületlenül, de a védelem, Fadgyas vezérletével állta a sarat. A 65. perctől pedig ismét a mi kezünkben volt a mérkőzés, helyzet után helyzet, sorra jöttek a lövések, de a kapuba nem tudtuk berúgni a labdát, Bukrán bravúrjai és az apróbb hibák miatt.

Az állás nem változott a második játékrészben, így Pölöskei Gábor csapata sorozatban a harmadik mérkőzését vette sikerrel: – Harcos, jó iramú, kemény mérkőzés volt. Az elejétől jobban játszottunk, és megérdemelten nyertünk. Több helyzetet alakítottunk ki, két gyönyörű fejesgólt szereztünk. Voltak még lehetőségek, az ellenfél kapusa bravúrokkal hárított. De nem vagyok elégedetlen, magabizotsan nyertük a találkozót.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman