HÍREK

MTK Budapest – Diósgyőri VTK OTP Bank Liga, 4. forduló, Illovszky Rudolf Stadion, szombat, 18:00 II. rész

2015-08-07

MTK Budapest – Diósgyőri VTK OTP Bank Liga, 4. forduló, Illovszky Rudolf Stadion, szombat, 18:00 II. rész

Mindkét csapat számára a hosszabbítás percei hoztak döntő fordulatot a 3. fordulóban. Igaz, ellenkező előjellel: míg az MTK Thiam góljával egyenlíteni tudott idegenben, addig a Diósgyőr nyert állásból kikapott – otthon.

Az MTK Budapest győzelemmel kezdte a bajnokságot: a Puskás Akadémia legyőzése akár mértékadónak is tűnhet, hiszen azóta sem szenvedett vereséget a Jarni vezette együttes. Az MTK viszont nem nyert az első fordulót követően. A megerősödött Honvéd ellen vezetésről kapott ki a gárda, Szombathelyen pedig kétgólos hátrányból sikerült egyenlíteni. Három meccs, négy pont négy lőtt, és kapott gól. Nem meggyőző, de nem is katasztrófa.

A Diósgyőr is győzelemmel kezdett: az újonc Vasas azért nem volt a legnehezebb akadály. Főként nem Diósgyőrben. A Ferencváros ellen nem volt igazi esélyük a pontszerzésre, a bajnokesélyes hamar elintézte a három pont sorsát. Annál jobban alakult a címvédő Videoton elleni összecsapás: már vége volt a mérkőzésnek, amikor még vezettek. A hosszabbításban kaptak banális gólt, aztán még a döntetlen is elúszott.

Így, csupán a két, pontmentes újoncot előzik meg. Ugyanakkor, ezt a rajtot sem lehet katasztrofálisnak minősíteni: három pont, 4-6-os gólkülönbség. Alig tér el az MTK nyitányától.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése szombaton 18:00 órától itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman