HÍREK

Mosonmagyaróvári TE 1904 – MTK Budapest II. 1-3 (1-2)

2015-11-08

Mosonmagyaróvári TE 1904 – MTK Budapest II. 1-3 (1-2)

Az MTK Budapest II. csapata Mosonmagyaróváron, az NB III. Nyugati csoport 15. fordulójában lépett pályára, és kétgólos győzelmet aratott.

Mosonmagyaróvári TE 1904 – MTK Budapest II. 1-3 (1-2).

Mosonmagyaróvár, Mosonmagyaróvári TE sporttelep

Vezette: Lapath Dávid, asszisztensek: Kulcsár Dániel és Szép II. Sándor.

Gólszerzők: Laki (19. perc) ill. Hujber (20. és 22. perc), Vogyicska (81. perc).

Mosonmagyaróvár: Boros – Régely, Szénási, Baranyai, Schmatovich – Nagy, Galambos – Bezdi, Domanyik, Laki – Mundi. Kispad: Tokody, Darázs, Sárközy, Horváth, Pump, Karácsony, Molnár. Vezetőedző: Király József.

Csere: Bezdi helyett Tokody (55. perc), Szénási helyett Darázs (75. perc).

MTK Budapest II: Demjén – Sági, Baki, Széles, Deutsch – Pintér, Hajdú – Takács, Vogyicska, Szatmári I. – Hujber. Kispad: Fadgyas – Szalai, Szabó, Nagy. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Baki helyett Szalai (szünetben), Takács helyett Szabó (64. perc), Szatmári I. helyett Nagy M. (89.perc).

Sárga lap: Deutsch (60. perc). Kiállítva: Szalai (92. perc).

19. perc: A mosonmagyaróvári csapat szerzett vezetést Laki révén, mindenki a hosszúba várta lövését, de a játékos a rövidet választotta (1-0).

20. perc: Hujber Tamás egyenlített (1-1).

22. perc: Már a kék-fehéreknél az előny. Hajdú fordult le emberéről, megindult a védőfal irányába, Vogyicskának passzolt, aki visszatette a labdát az MTK 8-asának, ő azonnal Hujbert választotta, aki ritkán látható, hatalmas gólt lőtt, ezzel megfordította a mérkőzés állását (1-2).

Az eredmény szünetig már nem változott.

A második játékrészben komoly nyomást élt át Pölöskei Gábor csapata, de a mérkőzés végén mégis az MTK Budapest II. szerzett gólt.

81. perc: Pintér labdájából Vogyicska tíz méterről biztosította be a kék-fehérek győzelmét (1-3).

92. perc: A szünetben csereként pályára lépő Szalait a játékvezető kezezés miatt kiállította.

Ezzel a győzelemmel az MTK Budapest II. egy helyet előrelépett a tabellán, és a III. ker. TVE együttesét megelőzve tizenöt fordulót követően a tizenegyedik pozíciót foglalja el. Jövő hét végén szintén idegenben, Balatonfüreden próbálják a srácok begyűjteni a három bajnoki pontot.

A mérkőzés végén Pölöskei Gábor értékelt:

Pölöskei Gábor, vezetőedző (MTK Budapest II.): – Küzdelmes mérkőzésen a jobb helyzetkihasználásunk miatt nyertünk. Jól teljesítettünk, szép kombinációkat mutattunk be, a második gól ritkán látható, parádés akció végén született. A mérkőzésen ugyan – formás támadás végén – az óváriak szereztek vezetést, de három perc alatt megfordítottuk a mérkőzést. A második félidőben támadott az ellenfél, beszorítottak minket, volt nekik is lehetőségük a gólszerzésre, de a 70. perc körül mégis mi hagytunk ki ajtó-ablak helyzetet. A végén labdaszerzés után Pintér passzából Vogyicska 10 méterről biztosította be a megérdemelt győzelmünket. Baki Ákos – a megbeszéltek szerint – csak egy félidőt játszott, helyére a szünetben Szalai Andrist állítottam be, akit a mérkőzés végén kezezés miatt kiállított a játékvezető, pedig nem volt benne szándékosság, hátrafutás közben véletlenül beleakadt a keze a labdába. Gratulálok a csapatnak, előttünk vannak az óváriak a tabellán, megérdemelt bravúrgyőzelmet arattunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman