HÍREK

Mindenki dícséretet érdemel (VIDEÓ+ GALÉRIA)

2016-03-13

Mindenki dícséretet érdemel (VIDEÓ+ GALÉRIA)

Ott is 4-1, itt is 4-1.

MTK Budapest II. – Videoton FC II. 4-1 (1-0).

NB III, Nyugati csoport, 22. forduló, BKV Sporttelep.

Vezette: Urbán Eszter. Asszisztensek: Baghy Csaba, Szép II. Sándor.

Gólszerző: Vogyicska (45. perc), Szatmári (50. perc), Schrammel (62. perc), Hajdú (88. perc) ill. Büki (64. perc).    

MTK Budapest II.: Fadgyas – Sági, Baki, Katona, Deutsch – Pintér, Hajdú – Szatmári, Vogyicska, Schrammel – Hujber. Kispad: Demjén – Nagy M., Szalai, Tóth, Kovács, Széles, Bayer. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Vogyicska helyett Széles (46. perc), Szatmári helyett Bayer (87. perc).

Sárga lap: Pintér (19. perc).

Videoton FC II.: Zelizi – Kónya, Gulyás, Varga, Schiller – Trebotics, Kiprich – Ács, Büki, Király – Havasi. Kispad: Szűcs – Vincze, Dobsa, Babolek, Vallejos, Valkovszki, Véninger. Vezetőedző: Disztl László.  

Csere: Schiller helyett Vallejos (66. perc), Ács helyett Vincze (87. perc), Büki helyett Babolek (88. perc).

Sárga lap: Gulyás (16. perc), Büki (41. perc), Kiprich (66. perc), Varga (82. perc), Vallejos (92. perc).

Az MTK Budapest II. csapata, az NB III. Nyugati csoportjának, 22. fordulójában a Videoton II. együttesét fogadta a BKV Előre stadionjában. Ellenfelünk jól szerepel a harmadosztályban, húsz lejátszott találkozóján, 14-1-5-ös mérleggel büszkélkedhetnek. A kék-fehérek nem dicsekedhetnek hasonlóval, fiaink 7-5-8-as mutatót tudhatnak magukénak. Ősszel, Fehérváron, jól futballozva, 4-1-es győzelmet aratott csapatunk.

Az első percekben még ellenfelünk dominált, de tíz perc elteltével már „magukhoz tértek” a kék-fehérek és innen már nem volt megállás.

Negyedóra telt el, amikor Katona parádés beindítását Vogyicska nem tudta gólra váltani. A félidő közepére kiegyenlítetté vált a találkozó, főleg a két tizenhatos között folyt a játék, a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben. Hatalmas taktikai csata zajlott a pályán, keresték egymáson a fogást a csapatok, amit az MTK Budapest talált meg előbb.

45. perc: Schrammel-Hajdú-Vogyicska volt a labda útja, utóbbi közelről a hálóba lőtt (1-0). 

A második játékrész is ott folytatódott, ahol az első abbamaradt.

50. perc: Schrammel kapusról kicsorgó labdája Szatmári elé került, aki nem hibázott (2-0).

Ezt követően többet volt a fehérváriaknál a labda, de enyhe fölényük meddőnek bizonyult, mert helyzetet a kék-fehérek alakítottak ki.

62. perc: Szatmári álompasszát Schrammel, a balösszekötő helyén átvette, és szép visszacselt követően, a hosszúba lőtt (3-0).

Két percre a kék-fehérek találata után, szépíteni tudott ellenfelünk.

64. perc: Büki, a középen elécsorgó labdát lőtte a hálónkba (3-1).

Ellenfelünk mindent megpróbált ugyan, de látszott, hogy előbb-utóbb beletörődnek a sorsukba, hogy a Sport utcából vereséggel távoznak. És még nem volt vége.

88. perc: A kegyelemdöfést Hajdú vitte be, aki átemelt a kifutó Zelizin (4-1).

 

A mérkőzés végén Pölöskei Gábor értékelt: – Volt előzménye ennek. Szerdán, az U20-as válogatottal játszottunk felkészülési találkozót, és már ott is parádésan futballoztak a srácok az első félidőben. Szünetben 3-3 volt az állás, ott még a védekezésünk nem volt ennyire összeszedett, mint ma. Ősszel, Fehérváron is 4-1-re győztünk, de az más jellegű mérkőzés volt. Ma a szezon legjobb játékát nyújtottuk, uraltuk a mérkőzést, domináltunk, és rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Szépen futballoztunk, csak dicsérni tudok mindenkit. Kiváló alap, jó felkészülés a jövő heti örökrangadóra, a Ferencváros vendégei leszünk akkor. Nagy önbizalommal megyünk neki annak a találkozónak is, itthon szoros mérkőzésen szenvedtünk vereséget, remélem, hogy ott is szoros találkozót játsszunk a listavezetővel – zárta gondolatait vezetőedzőnk. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman