HÍREK

Mihajlovics: „Imádok a pályán kockáztatni” - interjú

2019-01-17

Mihajlovics: „Imádok a pályán kockáztatni” - interjú

Új igazolásunk bemutatkozó interjújában elmondta, nagyon szereti az egy az egy elleni szituációkat a pályán.

Szlobodan Mihajlovics év elején csatlakozott klubunkhoz, és a törökországi edzőtáborban edzőmeccsen már debütált is csapatunkban. A 21 éves osztrák szélsőt kérdeztük az első benyomásairól.
[image]

Hogy érzed magad klubunknál?
- Eddig lenyűgöző, amit láttam. Ugye nem az osztrák élvonalból jöttem, most viszont egy első osztályban szereplő csapatnál bizonyíthatok, ez tapasztalatszerzés céljából remek állomás számomra. Idáig mindenről csak pozitívan tudok nyilatkozni. 

Mit tudtál korábban az MTK-ról?
- Ez a klub egy ismert klubnak számít a labdarúgás világában. Egy komoly múlttal bíró és egyben ambiciózus klubról beszélünk, amely magától értetődően a magyar első osztály szerves része, és általában az első öt helyek valamelyikén szokott végezni, ami még inkább meghozta a kedvemet ehhez a klubhoz. Szóval, természetesen az átigazolásom előtt is tudtam már, hová is érkezem.

Hogyan jellemeznéd a képességeid, a stílusod?
- Klasszikus szélső vagyok. Gyorsnak érzem magam az oldalvonal mellett, különösen szeretek egy az egyben belemenni a párharcokba, imádom az ilyen szituációkat, mivel a pályán szeretek kockáztatni, ami ezen a poszton elengedhetetlen. Természetesen ezeket az adottságaimat majd élesben, a pályán is meg kell mutatnom.

Mivel lennél elégedett az előttünk álló félszezonban?
- Elsődleges célom, hogy az edzőtáborban beverekedjem magam a kezdő tizenegybe, ahol minél többet szeretnék megmutatni az előbb említett képességeimből. Szeretnék napról napra jobb és jobb lenni.

Milyenek az első benyomásaid a játékostársaidról?
- Egy kis időt vesz igénybe, hogy mindenkit megismerjek, de ez napról napra egyre jobban és jobban alakul. Úgy gondolom, nem lesz gondom a beilleszkedéssel. Az első edzőtáborban  Bidzilya Anton volt a szobatársam, aki egy tehetséges fiatal játékos, és egy remek srác is egyben. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman