HÍREK

Mi adtuk a szezon felfedezettjét

2021-05-11

Mi adtuk a szezon felfedezettjét

A RangAdó díjátadón hét férfi kategóriában hirdetett győztest az MLSZ: az év játékosa, az év felfedezettje, gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj.

A hétvégén véget ért a 2020-2021-es OTP Bank Liga-szezon. A RangAdó díjátadón hét férfi kategóriában hirdetett győztest az MLSZ: az év játékosa, az év felfedezettje, gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj.

Három kategória (az év játékosa, felfedezettje és edzője) végeredménye most is a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden klub részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3–3 játékosra kategóriánként. A díjazottak az előző évhez hasonlóan idén is az M4 Sport stúdiójában kapták meg az elismeréseket.

Az év felfedezettjét, a szezon közben még az MTK-ban szereplő, néhány napja pedig már az Egyesült Államok bajnokságban, az FC Dallas csapatában is bemutatkozó Schön Szabolcsot Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója helyettesítette a díjátadón. Az elismerést Vámos Tibor, az MLSZ versenyigazgatója adta át. 

– Nagyon büszkék vagyunk Szabolcs teljesítményére. Akkor is hatványozott energiával harcolt a csapat sikeréért, amikor már tudta, hogy más együttesbe igazol.

De Amerikából maga a díjazott is üzent: 

– Eddigi pályafutásom alatt profi szinten még nem nyertem díjat, most először lettem első a felnőttek között. Szép szezon volt ez a számomra és a csapat számára is, mindent megtettem, hogy segíteni tudjak nekik és gól, gólokat szerezzek.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-24 11:00 Sóstói Stadion Edzőpálya

Fehérvár FC II

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman