HÍREK

Kata az Év csapatában, hárman a felfedezettek között, kategóriagyőztes is lett klubunk

2024-05-22

Kata az Év csapatában, hárman a felfedezettek között, kategóriagyőztes is lett klubunk

A hagyományoknak megfelelően idén is a kiemelkedő teljesítmények elismerésével zárult az OTP Bank Liga idénye.

A díjazottakról a 12 élvonalbeli klub csapatkapitánya, vezetőedzője, valamint legidősebb és legfiatalabb játékosa szavazott. 

Kata Mihály bekerült az Év csapatába, míg Kosznovszky Márkot, Kovács Patrikot és a ZTE-nél kölcsönben szereplő védőnket, Várkonyi Bencét az Év felfedezettjei közé választották. 

A Fair play-díjat idén klubunk kapta. Dr. Selei András klubigazgató vette át az ezért járó elismerést a RangAdó-díjátadó gáláján.

„Önmagának az MTK-nak szeretném megköszönni. Ebben a csapatban mindig jellemző volt a sportszerűség vagy az intelligencia, hiszen ez alapelv nálunk, azt gondolom, ezt mi az idényben mind a pályán, mind azon kívül tartani tudtuk. Örülök neki, hogy mi kaptuk a díjat” – vélekedett a sportvezető.

„A futballban ez a fair play-díj sokszor ellentmondásos elismerésnek minősül, de a mi csapatunkra abszolút jellemző, hogy szerepeltetjük a fiatalokat, és ez a »jófiúság« is, amit a fiatalok a pályára tudnak vinni, egy folyamat. Mindannyian azon dolgozunk. hogy a pályán egy markánsabb jelenlétet tudjunk ilyen szempontból is produkálni. Próbáljuk folyamatosan hangolni a rendszert. Jó úton járunk, két évvel ezelőtt készítettünk egy stratégiát, amiben megjelöltünk olyan célokat, amiket minden egyes döntésnél figyelembe kell venni. Amiatt nem teljesen pozitív a szánk íze, hogy az utolsó fordulóban egy hosszabbításban kapott góllal lecsúsztunk a felső házról a bajnokságban, de más kritériumokat, célokat, amiket kitűztünk, maradéktalanul tudtunk teljesíteni.”

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman