HÍREK

Megújult az MTK Budapest vezetőségének összetétele - közlemény

2022-06-23

Megújult az MTK Budapest vezetőségének összetétele - közlemény

A 2022/2023-as szezonra megújul az MTK Budapest Zrt. vezetőségének összetétele is.


Az Igazgatóságban Zakor Sándor tulajdonos, dr. Selei András klubigazgató és Somogyi János gazdasági igazgató kap helyet.


Dr. Selei András felel mostantól az MTK Budapest sportszakmai munkájának összehangolásáért, klubigazgatóként ő felügyeli a felnőtt csapatok, az akadémiai terület és a női szakág teljesítményét.

Selei sportjogi szakjogász, ügyvéd évek óta a klub kötelékében dolgozik jogi vezetőként, és két éve az elmúlt két szezonban két aranyérmet szerzett U19-es együttes, valamint az NB III-as csapatot felügyeli sportmenedzserként. Az idei évtől ügyvédi tevékenységét szünetelteti, hogy klubigazgatóként kizárólag klubunkra fókuszálhasson. Játékosként Garami József vezetése alatt mutatkozott be az NB I-es csapatunkban. MTK-s megbízatása előtt a Monor SE sportigazgatójaként dolgozott három éven át Horváth Dávid vezetőedzővel karöltve, a közös munka gyümölcse volt a klub bravúros, NB II-be való jutása.



Mint ismert, Bognár György szakmai igazgató felel az NB II-es, az NB III-as és az U19-es csapatok szakmai munkájáért, valamint a játékoskeret kialakításért.



Továbbra is Székely Zsolt akadémiaigazgató felel a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián és az előakadémiai korosztályokban folyó munkáért.



A jövőben klubmenedzserként Polyák Balázs feladata lesz a klub játékos- és átigazolási politikájának a végrehajtása, beleértve a honi és nemzetközi értékesítést. Megbízása részeként a folytatásban is felügyeli a tehetségek felkutatását, valamint elősegíti a fiatalok számára az átmenetet a profi labdarúgásba.

Szabó Dávid társadalmi és nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatóként folytatja a 2015 óta az MTK kötelékében végzett munkáját.


Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman