HÍREK

Megőrizné stabil védekezését és újra gólokat lőne az MTK (VIDEÓ)

2019-03-07

Megőrizné stabil védekezését és újra gólokat lőne az MTK (VIDEÓ)

Az Echo TV stábja forgatott csapatunk szerdai edzésén.



 

A Ferencváros elleni örökrangadón megőrizné a legutóbbi meccsén mutatott stabil védekezését az MTK labdarúgócsapata, támadásban pedig visszatalálna a régi formájához.A kék-fehérek ugyanis múlt szombaton 0-0-s döntetlent játszottak az Újpesttel, a bajnokságban pedig a negyedik legtöbb gólt lőtték. 

Elszántan készülnek az MTK Budapest labdarúgói a szombati örökrangadóra, amelyet hazai pályán, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játszanak majd. A kék-fehérek jelenleg hetedikek a tabellán és a listavezető Ferencvárost fogadják. Legutóbb 0-0-s döntetlent játszottak az Újpesttel.

– A 23 mérkőzésből a hatodik volt ez, amit nullára hoztunk hátul. Eddig a cél mindig az volt, hogy többet rúgjunk, mint az ellenfél. Most azt kell mondjam, hogy azért egy kicsit stabilizálni kell a védekezésünket, mert nem tudunk minden mérkőzésen több gólt rúgni – mondta az MTK Budapest FC vezetőedzője, Feczkó Tamás.
 
Ráadásul a Ferencváros legutóbbi két meccsén 11 gólt lőtt a bajnokságban.
– A végén egy kicsit pontosabbnak kell lennünk a végjátékban és akkor tudunk gólt, gólokat szerezni. És hát, ha szerzünk már gólt és így védekezünk, ahogy az elmúlt mérkőzésen, akkor baj nem lehet – nyilatkozta Lencse László.
 
Az MTK-FTC mérkőzést szombaton 19 óra 30 perckor játsszák.

Jegyinformációk az Örökrangadóra itt.

Jelentkezz a szombati, 11-es rúgó játékunkra, amelyre a meccs félidejében kerül sor!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman