HÍREK

Meglátja Mester, menni fog

2016-04-05

Meglátja Mester, menni fog

Tisztelgés Verebes József előtt – az 1987-es legendás MTK bajnokcsapat játékosai újból eléneklik a „Meglátja Mester, menni fog” című dalt.

Április 9-én, szombaton Szeibert, Boda, Híres és a többiek a Backstage Pub színpadán, 29 évvel a bajnoki cím elhódítása után, ismét előadják a legendás MTK indulót. A fiúk (urak) Radnai Péter, régi MTK szurkoló zenekarának, a Midlife Crisis kérésének tesznek eleget, hogy megcsillogtassák, hogy nem csak a pályán, hanem a színpadon is kiváló teljesítményre képesek. A koncerten várhatóan részt vesz Balogh „Torony” Gábor, Boda Imre, Híres Gábor, Huszárik László, Kovács János, Szeibert György, Talapa János és Varga István. Archív felvételről hallhatjuk természetesen Verebes József hangját is. Elfogadták a zenekar meghívását a Mester lányai Verebes Krisztina és Marianna is.

A Midlife Crisis zenekar a B52 előzenekaraként lép fel este 8-kor, és a koncert igazi egyórás házibulit ígér, amelynek csúcspontja lesz a „Meglátja Mester...” élő előadása. A Midlife Crisis tagjai televíziósok és újságírók, többségében a Sport TV-nél dolgoznak, és maguk is nagy futball rajongók. A zenekar vezetője Radnai Péter 16 évesen, édesapjával végigszurkolta a Verebes csapat felejthetetlen menetelését az 1986-87-es évben, így különleges megtiszteltetés számára, hogy az akkori legendákkal lehet egy színpadon.

A koncert pontosan este 8-kor kezdődik a Backstage Pubban (1061 Budapest, Városligeti fasor 44.)

További részletek a Midlife Crisis Facebook oldalán, vagy Radnai Péter zenekarvezetőnél a +36 20 2192955 telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-19 17:00 Agárdi Parkerdő Sport- és Szabadidő Központ

Gárdonyi VSC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman