HÍREK

Ingyenes a belépés a szezonnyitóra - a bérletesek a helyükre ülhetnek!

2022-07-26

Ingyenes a belépés a szezonnyitóra - a bérletesek a helyükre ülhetnek!

Minden szurkolót szeretettel várunk a hétfői szezonnyitó mérkőzésre! A bérletes szurkolók a tavalyi bérletekkel is be tudnak jönni a mérkőzésre, és természetesen mindenki leülhet oda, ahová a bérlete szól.

A 20:00-kor kezdődő MTK Budapest - Szeged-Csanád mérkőzés előtt 18:00-kor lesz a kapunyitás, és a shop is akkor nyit majd ki. A drukkerek a kapuknál fogják majd megkapni a belépőjegyeket. A bérletes szurkolók a tavalyi bérletekkel is be tudnak jönni a mérkőzésre, és természetesen mindenki leülhet oda, ahová a bérlete szól.
 
Azokra, akik kilátogatnak a hétfőn 20:00-kor kezdődő összecsapásra, ráadásként egy meglepetés is vár: mint ismert, 1987-ben, 35 évvel ezelőtt nyerte meg tizenkilencedik bajnoki címét az MTK Budapest labdarúgócsapata. Az első hazai bajnoki meccsen az évforduló alkalmából köszönteni fogjuk a bajnokcsapat tagjait.
 
Emlékezetes: akkor közel 30 év után lett ismét bajnok az NB I-ben klubunk. Kulcsfontosságú lépés volt, hogy 1986-ban sikerült edzőnek szerződtetni a Rába ETO-val két bajnoki címet szerző Verebes Józsefet, aki kieső helyen vette át az együttes vezetését. 1987-ben azonban a Mágussal ismét bajnok lett az MTK(-VM). Verebes irányításával Gáspár, Petry, Híres, Lőrincz, Szalai, Turtóczky, Kékesi, Talapa, Boda és az azóta elhunyt Katzenbach főszereplésével lett első a csapat, ahogyan a felsoroltak mellett jelenlegi szakmai igazgatónk, Bognár György is óriási szerepet vállalt a bajnoki aranyéremből.
 
Bognár György számára így kettős jelentőséggel bír majd a hétfői találkozó, hiszen ekkor mutatkozik be felnőtt csapatunk kispadján a klubhoz visszatért szakember.
 
Csúszik a bérletértékesítés, de aggodalomra semmi ok

Mint arról beszámoltunk, klubunk jegyértékesítési szolgáltatót váltott az új szezonra, és emiatt szükség van némi átállási időre, emiatt nem tudtuk még elindítani a bérletárusítást. Amint partnerünk minden ilyenkor szükséges technikai beállítást véglegesít, azonnal elkezdődik a bérletek értékesítése - szurkolóink számára fontos részlet, hogy természetesen ugyanúgy biztosítani fogjuk az elővásárlási jogokat a korábbi bérletesek számára, mint az elmúlt években.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman