HÍREK

Megérkezett a csapat Kazahsztánba (GALÉRIA)

2016-06-29

Megérkezett a csapat Kazahsztánba (GALÉRIA)

Közel hatórás repülőút után, minden rendben Aktöbében.

Magyar idő szerint 13:30-kor szállt fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az Airjet az MTK Budapest labdarúgóival és a szakmai stábbal.

Jó hangulatú játékosok, bizakodó szakvezetők várakoztak a beszállásra. Már a csomagok ellenőrzésekor kiderült, hogy az egyébként zöld-fehér színeket kedvelő reptéri alkalmazott is szorít nekünk, és arra kért minket, hogy „dobjunk egy ötöst” a kazahoknak. Mondtuk neki, hogy azon leszünk.

A gép mintegy másfél órányi repülés után leszállt Minszkben, hogy megtankolják, majd folytattunk utunkat.

Előkerültek a laptopok, sokan filmet néztek, hiszen az utazási időbe akár több mozi is belefért, volt, aki olvasgatott, de többen átaludták az utat.

Magyar idő szerint 18:20-kor landoltunk a Budapesttől bő 3000 kilométerre lévő Aktöbében, ahol 20 fok és három mikrobusz várt ránk.

Szállásunk a reptértől néhány percre, a Dastan Hotelben van, mely első látásra minden igényt kielégít. Nagyméretűek a szobák, jól felszerelve, plazmatévével, mini konyhával, légkondicionálóval, erős wifivel.

A vacsora után a játékosoknak rövid eligazítást tartott Teodoru Vaszilisz vezetőedző. Az esti programban még rövid séta szerepel, ám miután plusz három óra az időeltolódás, rövidesen mindenki nyugovóra térhet.

Csütörtökön kései ébresztő, átmozgató edzés, taktikai értekezlet szerepel az ebéd előtti programban, majd pihenő után indulás a pályára, mely tízperces autóútra van a szállodától.

Az Európa-liga találkozó magyar idő szerint 16:00 órakor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti.

A keret: Hegedüs Lajos, Federico Groppioni, Baki Ákos, Mato Grgics, Talabér Attila, Poór Patrik, Dragan Vukmir, Vadnai Dániel, Deutsch Bence, Vass Ádám, Borbély Bálint, Kanta József, Szatmári Lóránd, Gera Dániel, Szatmári István, Jakab Dávid, Torghelle Sándor, Darko Nikacs.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman