HÍREK

Ma már kék-fehérben látja szépnek a világot a kispesti leány

2014-12-10

Ma már kék-fehérben látja szépnek a világot a kispesti leány

Gyermekként édesapja vitte a Honvéd pálya lelátójára, ma pedig az MTK-s irodai csapat kötelékében tér vissza alkalmanként a Bozsik-stadionba. Elmondása szerint remek közösségbe került, ahol mindenki egy irányba húz, mégpedig a sikerek felé. Raab Krisztinával, a klub operatív elnökhelyettesi asszisztensével beszélgettünk.

– A feladatom igen sokrétű. A legfontosabb, hogy Putics István elnökhelyettes úr mindennapi munkáját segítsem, de a hirdetési felületek értékesítésén és a jegyeladáson keresztül egészen a Hidegkuti Nándor Stadion bontása kapcsán felmerülő adminisztratív feladatokig, számtalan dologgal foglalkozom. Legutóbb például az irodai anyagok archiválásával foglalatoskodtam, és épp az imént adtam ki szurkolói kártyát. – foglalja össze röviden Raab Krisztina, mivel telnek az elnökhelyettesi asszisztens mindennapjai a klubnál. 

 Ha már szóba került a szurkolói kártya, meddig és miképpen válthatják ki az MTK szimpatizánsai a meccsnézéshez elengedhetetlen plasztiklapot?

– Ami bizonyos, hogy december 31-ig ingyenes a kártya kiváltása, így mindenképp javaslom a szurkolóknak, hogy jövő héten éljenek a lehetőséggel. Mindezt megtehetik akár nálam a Hidegkuti Nándor Stadionban, esetleg a Bálnában, ahol szintén kiváltható MTK-s klubkártya.

– Köszönjük az információt, de térjünk vissza hozzád. Hogyan kerültél az MTK-ba?

– Az én esetem kicsit más, mint a klubnál szintén adminisztratív feladatokat ellátó Heves Judité, vagy Póth Andié, akik szinte beleszülettek a klub életébe. Én álláshirdetésre jelentkeztem, aminél az első pillanatban az sem volt egyértelmű, hogy labdarúgócsapathoz, azon belül is az MTK-hoz keresnek embert. Meglepődtem, amikor kiderült, hová kerülök, de elmondhatom, jobban nem is alakulhatott volna a helyzetem. Nagyon szeretek itt dolgozni, és bár korábban nem voltam hatalmas focirajongó, de egyre jobban belerázódom ebbe a világba. Édesapám persze gyerekként többször magával vitt Honvéd meccsre és az egyik unokatestvérem focizott is a kispesti utánpótlásban, de csak most lett a mindennapjaim része a futball.

[image]

 Ezek szerint jól ment a beilleszkedés.

– Nagyon egyszerű volt. Mindenki kedvesen fogadott, Juditka és Andi pedig egyenesen a szárnyuk alá vettek. Az ő szívélyességük és munkabírásuk példaként lebeg mindig a szemem előtt. Hihetetlenül jó ez a közösség, remek kollégáim vannak.

– Majdnem mindenki megemlíti, hogy az MTK nagy család.

– Ez tényleg így van. A napokban gondolkoztam azon, hogy miért működik minden ennyire jól és olajozottan, amellett, hogy kiváló a hangulat is. Rájöttem, hogy az a fő különbség egy nagy cég és az MTK között, hogy itt valóban mindenki közösen, egy irányba tólja a klub szekerét. Mindannyiunk számára legfontosabb a csapat sikere és ez a motiváció – főleg a mostani jó szereplés idején – összekovácsolja, családdá formálja a közösséget.

– Az irodában dolgozó hölgyek évek, évtizedek óta a klub alkalmazásában állnak. Te is hosszú távra tervezel nálunk?

– Nagyon remélem, hogy üldözőbe vehetem Juditkát, a klubnál eltöltött évek számát tekintve, rajtam nem fog múlni!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman