HÍREK

Krisztián és Ádám visszatért

2015-10-11

Krisztián és Ádám visszatért

Bár vereséget szenvedett Pölöskei Gábor csapata Dorogon, két játékosnak a mérkőzés nagyon különleges volt. Nyúl Krisztiánnal és Szabó Ádámmal beszélgettünk a mérkőzést követően.

Nyúl Krisztiánon látszott a megkönnyebbülés, hogy bemutatkozhatott az NB III-ban.

– Hosszú kihagyást követően „végre" bemutatkozhattál a harmadosztályban, hogy érzed magad?

– Nagyon örülök a bemutatkozásomnak, igaz hogy csak nagyjából tíz percet kaptam, de megpróbáltam megmutatni, mit tudok, és igyekeztem jól játszani, élni a lehetőséggel.

– Egy sorral előrébb álltál be, mint „megszokhattuk", hiszen balhátvéd az eredeti posztod. Ez nem okozott gondot?

– Ennyi idő után úgy éreztem, bárhova állok be, boldog leszek. De nem idegen számomra a poszt, mivel amikor elkezdtem a labdarúgást, akkor baloldali támadót is játszottam, illetve még az akadémián, Petres Tamás kezei alatt az U16 és U17 korosztályban is játszottam hasonló poszton.

– A visszatérésed után mi a következő cél?

– Nem tudom előre megmondani, mi fog történni. Úgy készülök, hogy minden hétvégén a legjobbat nyújtsam, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő. Százszázalékos odaadással kell edzeni, ennek pedig előbb-utóbb eredményt kell hoznia.

Mérkőzést idén először játszhatott végig Szabó Ádám, akinek szintén hosszú kihagyás után kellett visszajátszania magát a csapatba. A fiatal középpályásról pedig a hazai szurkolók is elismerően szóltak.

– Kilencven percet a pályán tölthettél, és a játékoddal a hazai szurkolók tetszését is elnyerted. Hogyan láttad belülről?

Nagyon fontos, hogy végigjátszhattam a mérkőzést, ez volt idén az első ilyen alkalom. Nagyon hosszú sérülésen vagyok túl, de már úgy néz ki, minden rendben. A mérkőzés első félidejében egyenlő erőt képviselt mindkét csapat, támadgattunk, tartottuk a labdát, de a hazaiaknak is voltak veszélyes kontráik. A második 45 percben sokkal jobban játszottunk, úgy éreztem, hogy érik a gólunk és meg tudjuk nyerni a mérkőzést, aztán eladott labdát követően szép kontrát vezetett az ellenfelünk, aminek gól lett a vége.

– Hol érzed magad a legjobban a pályán, hol játszol legszívesebben?

Legjobban a középpálya belsejében szeretek játszani, mivel sokat tudok futni, és ezt szeretem is kihasználni. Védekezésből és támadásból is szeretem kivenni a részem.

– Két vereség után vissza tud rázódni a csapat?

Az edzéseken nagyon egyben vagyunk, jó ritmusúak a tréningek, és azt várom hétvégente, hogy ez kijöjjön. Sokkal több van bennünk tudásban, mint amit eddig nyújtottunk. Nem fekszik nekünk a fizikális stílus, amit itt az NB III-ban játszanak, de ha át tudnánk szakítani a gátat magunkban, akkor hosszú győzelmi sorozatot tudnánk elkezdeni. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman