HÍREK

Kovács Máté: „Szeretnék minél többet megmutatni az erényeimből”

2019-06-18

Kovács Máté: „Szeretnék minél többet megmutatni az erényeimből”

Mint arról beszámoltunk, pénteken aláírta élete első profi szerződését Kovács Máté.

A fiatal játékos 2022 nyaráig írt alá klubunkhoz. A 18 éves tehetség a bajnoki címet megnyerő U19-es csapat erőssége volt az idei szezonban: a belső középpályás 28 mérkőzésen jutott szerephez, 3 gólt szerzett. Kovácsra az U17-es és az U19-es korosztályos válogatottnál is számítottak az elmúlt években. 

- Nagyon boldog vagyok, hogy profi szerződést írtam alá, még nekem is barátkoznom kell azzal a gondolattal, hogy az MTK-nál ilyen mértékben számítanak rám - mondta a megállapodást követően érezhetően megilletődötten Máté, aki az U19-es csapat sikeréről is beszélt.
- Külön öröm, hogy ennek az együttesnek a magjára a jövőben még inkább számítanak a klubnál, hiszen egy nagyon összetartó brigád volt az, amelyik megnyerte a bajnoki címet. A csapategység döntő volt, de a bajnoki elsőséghez az is kellett, hogy egyénileg mindenki képviselt egy megfelelő minőséget. Ami engem illet: természetesen tudom, hogy minden téren fejlődnöm kell még, de erényeim közé azt sorolnám, hogy nagyon jól látok a pályán, a rúgótechnikámat is dicsérni szokták, leginkább ezzel tudtam segíteni a csapatot, ezekből szeretnék a jövőben még többet felvonultatni a játékomban, ahol pedig hiányosságaim vannak, azokat pedig fejleszteni. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman