HÍREK

Kölcsönfigyelő: Zuigeber közel járt a gólhoz, Bidzilya visszatért, Lehoczky bemutatkozott

2020-08-24

Kölcsönfigyelő: Zuigeber közel járt a gólhoz, Bidzilya visszatért, Lehoczky bemutatkozott

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. Az NB I-es szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs a kispadról nézte végig csapata döntetlenjét (1-1) az Újpest FC otthonában az OTP Bank Liga 2. fordulójában.

Dorogi FC:
A hosszú sérülése után az előző fordulóban visszatérő Zuigeber Ákos az 58. percben lépett pályára a WKW ETO FC Győr hazai pályán 2-0-ra megnyert bajnokin. Fiatal támadónk jól szállt be a mérkőzésbe, aktívan futballozott, a 80. percben kapufát lőtt. Kovács Máté sérülése után már a kispadon ült, de ezúttal még nem kapott játéklehetőséget. Szerencsi Miklós nem került keretbe.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma a bajnokság során először volt kezdő, az 56. percben lecserélték Dorogon.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence ezúttal is kispados volt, csapata otthon kapott ki 2-0-ra a Budaörstől.

Szentlőrinc SE:
A másodosztály abszolút újoncánál Nagy Barnabás és Kapronczai Gergely is az első perctől a pályán volt az FC Ajka otthonában. Utóbbi futballistát Törőcsik Péter váltotta a 65. percben. Lehoczky Roland most debütált a vendégeknél, 18 éves játékosunk az 58. percben állt be. Az Ajka 4-0-ra nyert és vezeti az NB II-t.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente nem volt keretben a DVSC elleni hazai győzelem alkalmával (1-0).

Békéscsaba 1912 Előre:
A PMFC otthonában pontot szerző (0-0) vendégeknél a sérülése után Bidzilya Anton először lépett pályára, és rögtön a kezdőcsapat tagja volt. A február után ismét mérkőzést játszott játékosunkat a 82. percben cserélték le.

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltán és csapata folytatta remek szereplését, az ötödik bajnokijukat is behúzták, és hibátlan teljesítménnyel vezetik az NB III Közép csoportját. Tóth az ESMTK ellen is kezdő volt, veszélyesen futballozott, játékával hozzájárult a három pont megszerzéséhez.

HR-Rent Kozármisleny:
Babinszky Bence a 61. percben szállt be az FC Dabas ellen, és szinte az első labdaérintéséből rögtön kapura lőtt, de a vendégek hálóőre védeni tudott. Később fiatal támadónkat lerántották a saját kapuja előtt egy szöglet után, de a játékvezető sípja néma maradt, a vendégek pedig megszerezték a vezetést. A dabasiak később rúgtak még egyet, így 2-0-ra győztek.

Fotó: facebook.com/dorogifc

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman