HÍREK

Kölcsönfigyelő: Szerencsi passzából Zuigeber-gól, Tóth is eredményes volt (Videó)

2021-04-19

Kölcsönfigyelő: Szerencsi passzából Zuigeber-gól, Tóth is eredményes volt (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs őrizte a DVTK elleni kiesési rangadón a fővárosiak hálóját. A 2-1-re elveszített mérkőzésen volt több magabiztos védése is, a gólokról nem tehetett.

Összefoglaló:

Dorogi FC:
Zuigeber Ákos végigjátszotta a Szolnoki MÁV FC ellen 1-1-re végződő összecsapást. Csapata az ő góljával egyenlített, miután a szintén kezdőként lehetőséget kapó - és a 92. percben lecserélt - Szerencsi Miklós remek indítása után a jobb szélről kapura tört és 14 méterről a jobb alsóba lőtt. Zuigebernek a gólja mellett volt egy fejese és egy veszélyes szabadrúgása is, mely centiméterekkel kerülte el a felső sarkot. Szerencsi a második félidő elején remek észrevétel után akarta átemelni a kint álló kapust, de próbálkozása a háló tetején landolt.

A teljes mérkőzés, Zuigeber gólja 49:35-től:

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás és Törőcsik Péter is végigjátszotta az Aqvital FC Csákvár elleni alsóházi rangadót, melyet az újonc 2-1-re megnyert idegenben. Kapronczai Gergely és Babinszky Bence ezúttal kispados volt.

Összefoglaló:

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence ezúttal is hiányzott sérülés miatt a szegedi csapatból, akik 1-1-et játszottak a PMFC vendégeként.

Kolorcity Kazincbarcika SC:
Kovács Máté kezdőként 71 percet játszott a Budaörs ellen. A 2-1-re elveszített találkozón volt egy veszélyes lövése 20 méterről, mely nem sokkal kerülte el a bal alsót.

Kaposvári Rákóczi FC:
Bidzilya Anton kezdő volt a Vasas FC ellen (1-2). A 66. percben - négy perccel a lecserélése előtt - egy szép bombával kínálta meg Rados kapust, aki bravúrral védeni tudott.

A teljes mérkőzés:

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma sérülés miatt nem lépett pályára a DVSC ellen (2-4).

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente a 86. percben állt be a Soroskár SC ellen 1-0-ra megnyert bajnokin, melyen hét perccel később sárga lapot kapott.

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltán a hétközi FTC II ellen mérkőzést végigjátszotta (2-0), míg a vasárnap 91 percet kapott a Paksi FC II ellen (4-2), ahol ő szerezte csapata vezető gólját.

Fotó: Nemzeti Sport/Meder István

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman